От х:

Днес в x:

Учители от региона на Хасково получиха награди „Неофит Рилски“ на МОН на тържествена церемония

    На тържествена церемония тази вечер отличените педагози и преподаватели от региона на Хасково получиха най-високите награди в образователната сфера „Неофит Рилски“. Те се присъждат ежегодно от Министерството на културата и образованието по повод 24 май.

    В Хасково грамотите връчи директорът на Регионално управление на образованието Веселина Павлитова. Тя поздрави за усилията и целеустремената им работа наградените преподаватели: д-р Юлия Кръстева- преподавател по математика в Природо-матаматеческата гимназия „Акад. Боян Петканчин“, Христина Патрушева- учител по история и цивилизация в училище “Ив.Вазов“ -Свиленград, Мария Назърова- учител в ДГ19 „Щурче“ в Хасково и Цветана Костова- преподавател по руски език в СУ “Д-р Петър Берон“-Свиленград.

    Синдикалните организации в образователната система също дадоха награди. Отличените са: Галя Пенкова, педагогически съветник в ПМГ „Иван Вазов“, Желязко Христов-учител по физика и ИТ в ПГ по транспорт и аграрни технологии „Н. Й. Вапцаров“, Фатме Кез - учител по философски цикъл и училищен психолог в СУ „Д-р Петър Берон“-Тополовград, Гергана Петрова - директор на ПМГ „Акад. Боян Петканчин“ и Валя Димитрова-директор на ОУ „Любен Каравелов“, с. Узунджово.

    Изявени ученици, учители и директори през изминалата учебна година получиха награди и от РУО-Хасково. Имената им може да видите тук.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      Ба
      Баба Яга
      7 -2
      21:11, 26 май 2023
      Браво! Поздравления за високите успехи!
    • 2
      Г-
      Г-жо, Кръстева !!!
      1 0
      18:31, 28 май 2023
      Браво на вас! От сърце ви пожелаваме здраве, късмет и още дълги години успехи!
    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини