От х:

Днес в x:

3 отключени коли откраднати за денонощие в региона. Полицията предупреждава за зачестяване на случаите

Три автомобила са откраднати в Хасково и Харманли, съобщават от полицията. След като в сряда сутринта униформените работиха по случай със оставен отключен и задигнат автомобил в хасковския квартал „Болярово“, който беше намерен в крайна сметка забит в уличен стълб, става ясно, че това не е единствен случай.

В Харманли  е сигнализирано за горящ „Опел“ на АМ “Марица“ при километър 68. Изпратеният на място екип е установил, че колата е собственост на 74-годишен мъж от Любимец, който заявил, че я оставил отключена и в последствие не я открил пред дома си.

Третото задигнато возило е „Фолксваген“ от харманлийското село Българин, също паркиран пред къщата на собственика си отключен. Работата по издирване на автомобилите продължава.

От полицията предупреждават за зачестяване посегателствата над МПС в последно време на територията на областта. Най-често крадците се прицелват именно в отключени автомобили, затова униформените призовават хората да се грижат по-стриктно за имуществото си, да бъдат по-отговорни и да заключват колите си.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини