От х:

Днес в x:

Езиковата избира униформи в Пайнер

Униформите на димитровградската езикова

Езиковата гимназия в Димитровград „Иван Богоров” избра своите униформи в местната Мека на чалгата, клуб „Пайнер”. В духът на заведението, на извисения подиум в дискотеката дефилираха къси поли и дълги бедра в опит за най-естетически избор на униформа за елитното учебно заведение. Единното облекло е е част от програмата на министерството на образованието за ритуализация на училищния живот.

5 варианта достигнаха до финалната селекция. Моделите бяха предложени от ученици. Те преминаха специален подбор от специалисти, след който останаха 5-те номинации. Изборът на униформа измежду тях, се осъществяваше на демократичен принцип-всеки от 360-те възпитаника на гимназията гласуваше с бюлетина за предпочитания модел. Общото в дрехите бяха фирмените за гимназията зелени и бели цветове и елегантните, с щипка еротика модели на девойките. Мъжките облекла бяха издържани в консервативен стил. За представянето бе организиран нарочен кастинг за модели. Ваня и Тихомир откриха шоуто с единствения модел при който дамата бе с панталон. Веднага след тях Виктория и Жулиен започнаха парада на късите поли. След тях Габриела и Дилян и Велизара и Делян съревноваваха дължината на полите у нежната половина на тандемите. В единия случай тя бе три пръста под кръста, в другия-2 сантиметра по дълга. Венеса и Роналд затвориха демонстрацията във вече разпалената атмосфера. Интересното бе, че преобладаващото дамско „население” на гиманзията, бе далеч по активно в аподисментите си от мъжката половина на училището.

Зелено, бяло и къси поли бе набиващото се на очи в моделите униформи


Децата измислили модела на униформата победител, ще получат парични награди закани се директорът Красимир Кръстев. Който обеща, че купонът за димитровградската езикова продължава до края на годината. Коледния бал за школото ще бъде на 22-ри декември.

Георги Христов

Ученичките бяха най-претенциозните съдници
Победителите в конкурса бяха униформите,представени от Велизара и Делян
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини