От х:

Днес в x:

Огнян Гълъбов встъпи в длъжност като председател на Районен съд – Димитровград

Изображение 1 от 5

    Огнян Гълъбов встъпи в длъжност като председател на Районен съд – Димитровград днес, съобщиха от Темида.

    Това стана на проведеното общо събрание, пред Миглена Тянкова - изпълняваща функциите председател на Окръжен съд – Хасково. В присъствието на съдии, служителите и гости от Районен съд – Димитровград, съдия Гълъбов положи клетва и подписа клетвен лист.

    Магистратът е с ранг „съдия във ВКС и ВАС“. Той бе избран с решение на Съдийската колегия на Висшия съдебен съвет по протокол от 28.03.2023 г., от дистанционно заседание чрез видеоконферентна връзка, след обявен конкурс за избор на административен ръководител – председател на Районен съд - Димитровград.

    Огнян Христов Гълъбов е завършил висше образование по специалността „Право“ в Софийски университет „Св. Климент Охридски“ през 1997 г. Той има над 22 години юридически стаж в органите на съдебната власт. Кариерата му започва на 01.12.2000 г., като младши прокурор в Районна прокуратура – Димитровград, след което е прокурор там. На 04.01.2010 г. е встъпил в длъжност „съдия“ в Районен съд – Димитровград, където правораздава и до днес. Кандидатурата на съдия Гълъбов е подкрепена от повечето съдии на Общото събрание на съдиите в Районен съд - Димитровград.

    Колегите му пожелаха успешна реализация, професионални успехи и удовлетворение при изпълнение на служебните му задължения.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      По
      Подкупници
      13 -2
      16:26, 18 апр 2023
      Като им видиш на всички по снимките,мазните корумпирани физиономи,да ти се доповръща!!!
      Един нормален и честен човек няма,от тези тук!!!
    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини