От х:

Днес в x:

Търсят старши експерт в РУО - Хасково и охрана в училище

Конкурс за длъжността „старши експерт за обучението в начален етап“ в отдел „Организационно-методическа дейност и контрол обявиха от Регионално управление на образованието (РУО) в Хасково.

Кандидатите трябва да имат висше образование степен бакалавър по „Педагогически науки“, професионално направление от Класификатора на областите на висше образование и професионалните направления „Педагогика“. Необходимо е да имат най-малко 1 година опит като учител в началния етап на основната образователна степен или минимален ранг – IV младши. 

Минималният размер на основната заплата, определен за длъжността е 1700 лева. 

Конкурсът ще е на два етапа - тест и интервю. Крайният срок за подаване на документи, включително и на подадените по електронен път е до 17:30 часа на 20.04.2023 г.

Свободно място за охрана е обявено в НУ "Захари Стоянов" в Любимец. Желаещите могат да кандидатстват до 28 май. Избраният кандидат ще бъде назначен за определено време на пълен работен ден. 

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    Ни
    Нищо не търсят!
    17 -1
    18:10, 16 апр 2023
    Местата вече са заети...
    • Ня
      Някой
      16 -1
      10:01, 17 апр 2023
      Естествено че вече са заети местата! Тези конкурси ги обявяват формално, който си плати където трябва --- той е човекът....
  • 2
    Ка
    Кандидат
    11 -1
    10:40, 17 апр 2023
    Някой знае ли сумата? Сигурно си е цифра! И защо се обявява мястото през почивните дни, при това на празник като този?!
  • 3
    Ив
    Иво
    3 -1
    20:00, 18 апр 2023
    Човека отдавна е избран, конкурса е само формален. Лицето в момента е директор на начално училище в Тополовград и е протеже на Павлитова и Е. Масларова. Преди пенсиониране г-жа Павлитова ще му направи подарък за вярна служба като го назначи на висок пост, каквато е мечтата му. Същият вече беше секретар на областната администрация. Лицемер и службогонец, минал през няколко партии за да успее да се добере до престижна службичка. Интригант и страхливец. Хората в РУО го познават. Неотлъчно до Павлитова и не спира да сипе хвалебствия по неин адрес...
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини