От х:

Днес в x:

Кметът инспектира строителството на басейна в Хасково, ще е готов до лятото

    Кметът на община Хасково инспектира новостроящия се закрит плувен басейн край улица „Панорама“ в областния град. Повод за това са питания на граждани за това докъде е стигнало изграждането, информира градоначалникът в социалната мрежа.

    „Много от Вас ме питат „Какво става с басейна?“. Вижте сами.

    Басейнът се строи и вече придобива все по-завършен вид. Въпреки трудностите пред строителите, заради високата инфлация и непрекъснатото повишаване на цените на материалите, за пореден път на място се уверих, че се работи интензивно. Вече са готови основите на двата басейна. Прокарани са и основните инсталации. И още това лято най-нетърпеливите ще могат да плуват в новия закрит плувен басейн в Хасково“, пише Станислав Дечев.

    Допълва, че работата в квартала продължава. В този терен ще направим нов открит спортен комплекс зад плувния басейн на ул. „Панорама“. Тук ще има футболнo игрищe с изкуствена трева, комбинирано игрище за баскетбол и волейбол, два тенис корта с твърда настилка, комбинирано игрище за плажен футбол и плажен хандбал, зони за отдих, тоалетни и съблекални, обслужващи игрищата, чешма с питейна вода, паркоместа. Ще бъде изградена и нова улица, която ще осигурява достъп до спортния комплекс, южно от басейна.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (3)

    • 1
      Fg
      fgh
      15 -2
      10:00, 28 мар 2023
      Снимайте другия път информационната табела, там пише точната дата кога трябва да е готово, а не да ми се обяснява щял да е готов лятото, ама не е ясно на кой цар на годината.
    • 2
      Ds
      dsf
      10 -2
      11:03, 28 мар 2023
      Кой е толкоз луд да иде на закрит басейн лятото.
    • 3
      Бо
      Бойко
      6 -4
      11:48, 28 мар 2023
      Кмета е голям специалист ! Това да не е торта чочко !?
    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини