От х:

Днес в x:

Обирджии удариха Хасково през уикенда

Хиляди левове задигнаха апаши от апартаменти в Хасково през уикенда, става ясно от информация на пресцентъра на Областна дирекция на МВР. Чрез подправен или подбран ключ неизвестно лице е проникнало в дом на бул. Освобождение. Откраднати са 8 300 лева и 20 гр. злато. Друг обир е станал на ул. Св. св. Кирил и Методий в областния град. Крадецът е влязъл в къщата след като е счупил патрона на входната врата. Отмъкнал е 11 000 лева и 450 евро.

Отарашена е и винарска изба Малката звезда, която се намира на разклона за село Коларово. Оттам са откраднати 2 000 лева. Винарната е собственост на 39 - годишен харманлиец.

Още четири по - дребни кражби са станали в почивните дни. Обирите са извършени предимно чрез разбиване на врати. Така е проникнато в сграда, собственост на РПК- Свиленград, от където са откраднати музикална уредба с тонколони. От мазе в кв. Орфей в Хасково е отмъкната печка и неръждаема мивка. От къща в Симеоновград са откраднати меден бакър, лопати, брадва. Медни и месингови тръби около 24 кг. и 100 медни гарнитура са свити от работилница на ул. Ком в Хасково, собственост на МО.

По всички случаи са образувани досъдебни производства.

Haskovo. net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини