От х:

Днес в x:

Част от Хасково без вода заради авария

    Южната част на Хасково ще бъде без вода днес, съобщиха от ВиК-Хасково. Причината е възникнала авария на главен напорен водопровод, от помпена станция „Юг“, захранващ „Кула Юг“ в областния град.

    Спукала се е дебела тръба в частен дом на улица „Бачо Киро“ 55, в района на животинския пазар. На място работеха служители на водното дружество за отстраняване на повредата. Те имаха готовност да поставят скоба.

    В резултат на това без вода ще бъдат кварталите „Македонски“,част от „Младежки хълм“, „Хисаря“, „Воеводски“, „Тракийски“ и блоковете в „Червена стена“. В тези райони водоподаването ще бъде нарушено от 11:00 часа днес до отстраняването на аварията през съответния ден.

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (3)

    • 1
      Ан
      Антон
      50 -2
      14:57, 7 яну 2023
      Какво прави главен водопровод в частен имот? Много незаконни неща стават в тази държава.Цялата поляна я застроиха с огромни имоти "патроните".И авариите ги закърпват със скоби,свински опашки,телове...До следващия ден.
    • 2
      Ro
      Roko
      32 0
      16:43, 7 яну 2023
      Чорбаджиите като си правят къщите защо не са дали някой лев да преместят главния водопровод на пътя,като гледам е на 30 см от повърхността
    • 3
      И
      И
      15 -3
      20:15, 7 яну 2023
      Всичко от герб е такова , тоест нищо ...
    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини