От х:

Днес в x:

Кола блъсна велосипедист в Хасково

Кола блъсна велосипедист в Хасково вчера, съобщиха от Областната дирекция на МВР. Инцидентът е станал в 8:45 часа на кръстовището между булевард „България“ и улица „Симеон Стоянов“.

26-годишен водач на Опел се е движел по улицата откъм магазин „Лидъл“, не е спрял на знак „Стоп“, навлязъл е в булеварда и е ударил велосипедиста с предната си лява част на колата. 56-годишният колоездач от джебелското село Устрем е паднал на платното. Той е отказал медицинска помощ.

На водача на автомобила е съставен акт. Пробата му за алкохол е отрицателна, а тази на велосипедиста – 0,14 промила.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    Шо
    Шофьор
    7 -3
    12:19, 13 дек 2022
    Аман от безхаберни велосипедисти, каруци и тротинетки! Изскачат от къде ли не, и се мислят за безсмъртни! Особено през тъмната част на денонощието са предпоставка за ПТП!
  • 2
    Др
    Друг шофьор
    4 -1
    14:21, 13 дек 2022
    Относно тротинетките и велосипедите , та те се включват директно в движението и стават участници в него по улиците! Другите по тротоара пък се блъскат в хората! Трябва да се забранят и да отнасят солени глоби!
  • 3
    Дя
    Дядо без късмет
    3 0
    14:28, 13 дек 2022
    Има един дядо от нашата махала, който редовно след почерпка пада между жилищните блокове на ул Дунав от електрически скутер тип инвалидна количка. След всяко падане се вика спешна помощ и вади акъла на хората!
  • 4
    То
    Този дядо го знаем
    1 0
    20:34, 13 дек 2022
    Пие си питиетата при зарзаватчийницата срещу Авеню
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини