От х:

Днес в x:

51- годишен мъж е открит мъртъв в опожареното си жилище в Хасково

Изображение 1 от 6

    51-годишен мъж е открит в опожареното си жилище в Хасково. В късния следобед на улица „Стефан Стамболов“ има няколко патрулки и пожарникарски екипи със специална екипировка. Адресът се намира в малката уличка срещу Математическата гимназия.

    Намереното тяло е на 51-годишния Николай Цеков. Все още причините за инцидента се изясняват. От стаите на втория етаж и в следобедните часове излизаше дим. На място беше и патоанатома д-р Христо Еленски.

    Съседи разказаха, че мъжът живеел абсолютно сам, след като преди две години починала майка му. Фамилията години наред пребивавала в София. Починалият се издържал от наеми на два апартамента, на които е собственик в столицата. Като цяло обаче бил необщителен. Външният му вид бил като на клошар. Поздравявал съседите си, но не контактувал по-близо с никого. Единствените живи същества, с които съседите го виждали, че е по-близък били уличните котки, които хранел в двора си.

    Съседите от отсрещната къща разказаха, че го виждали с цигара непрекъснато на терасата. Вероятно и незагасен фас е станал причина за подпалването на покъщнината и от задушливия дим в стаята мъжът е починал, предполагат хората от улицата.

    Още рано сутринта една от жените от съседния блок усетила тежката миризма на дим. По-късно пушекът обаче е станал по-гъст и черен и минувачка се обадила на телефон 112.

    Красимира Славова

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      So
      sos
      74 -1
      19:27, 12 дек 2022
      И щом не контактувал със съседските пенсионерки,значи е лош човек.Хранел само котките,те били единствените с които контактувал!Значи е луд,така ли?Не може всеки да плямпа с всички за щяло и нещяло,има и по скромни и затворени хора.Мир на праха му.
    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини