От х:

Днес в x:

Пиян велосипедист пострада след удар в кола и падане, задържаха тираджия с 2.67 промила

Пиян мъж падна от велосипед и пострада на булевард „Илинден“ в Хасково, съобщиха от Областната дирекция на МВР. Инцидентът е станал в 22:40 часа снощи.

43-годишният хасковлия е изгубил контрол над управлението над колелото си и се е ударил в страничното стъкло на паркиран „Фолксваген“, след което е паднал на платното. След преглед е изписан за лечение в дома си. Пътните полицаи са го тествали с дрегер, който отчел наличие на 1,51 промила алкохол. Съставен му е акт.

Водач на товарен автомобил е хванат да шофира под въздействие на наркотици. Вчера служители на ГКПП „Капитан Андреево“ са се усъмнили в поведението на турски шофьор на товарен „Мерцедес“ с прикачено полуремарке и са поискали съдействие от пътните полицаи на РУ Свиленград. При тест с дрегер скалата е отчела наличие на 2,67 промила алкохол в издишания въздух. 39-годишният е отказал кръвна проба и е задържан до 24 часа.

Също в нарушение на пътния закон, в Хасково е установен 29-годишен, движещ се по улиците на града с „БМВ“ след употреба на амфетамин и метамфетамин, потвърдено с техническо средство.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    00
    007
    3 -2
    10:51, 4 окт 2023
    Абе журнала, как с наркотици пък после с промили? Малоумна работа
    • Лу
      Лудия Макс
      1 0
      15:58, 4 окт 2023
      Гледай Гошето Иванов като стани кмет и как ще забрани отново да се карат колела не само на центъра но из града.
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини