От х:

Днес в x:

Двама велосипедисти пострадаха при катастрофи и ги глобиха

Двама велосипедисти са глобени за причинени катастрофи в Димитровградско, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Хасково.

Единият инцидент е станал в 8:45 часа вчера в димитровградското село Радиево. При произшествието е ранен 66-годишен мъж от селото. Той е управлявал велосипед и без да сигнализира предприел внезапна маневра завой наляво, при което се блъснал в предната дясна част на движещия се до него лек автомобил Рено Меган, управляван от 58-годишен мъж от Румъния. В резултат на катастрофата е пострадал велосипедистът, като след преглед в хасковската болница е освободен за домашно лечение. На велосипедиста е съставен акт за установяване на административно нарушение. Пробите за алкохол на двамата водачи са отрицателни.

Другият инцидент е станал в 20:40 часа в Димитровград. 29-годишен мъж от града е управлявал велосипед. Той е навлязъл в лентата за насрещно движение и се блъснал челно в лек автомобил Тойота, управляван от негов връстник и съгражданин. От удара е пострадал велосипедистът, настанен е в хасковската болница, без опасност за живота. Съставен му е акт за установяване на административно нарушение. Пробите за алкохол и наркотици са отрицателни.

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини