От х:

Днес в x:

Прокуратурата повдигна обвинение на бащата, ударил директорка на детска градина

Районната прокуратура в Хасково привлече като обвиняем 43-годишния мъж, който удари директорка на детска градина „Радост“ в Свиленград. Обвинението срещу Красимир Вучков е за причиняване на средна телесна повреда.

Случаят е отпреди седмица.

След съмнение за това, че над детето му е оказвано насилие в забавачката, бащата подава брожение пред ръководството. Тъй като от градината го уверили, че няма подобни данни, той поискал обяснение лично от директорката Тодорка Чанкова, при която отишъл с бабата на детето. Нападението над директорката е станало на 15-ти ноември. При срещата възникнал спор дали на 3-годишния му син е била поставена инжекция без разрешение на родител. Директорката обяснила, че в детската градина не са били поставяни инжекции на децата. При този отговор загриженият татко удря директорката в лицето, тя пада на земята и впоследствие става ясно при прегледа й, че е със счупена тазобедрена става. Оперирана е в „Пирогов“, където все още се намира.

От Прокуратурата съобщават, че продължават действията по събиране на доказателства за случая под ръководството на прокурор от Районна прокуратура – Хасково - Териториално отделение - Свиленград.

Предстоят разпити на свидетели, назначаване и изготвяне на медицинска експертиза, която да установи характера на телесното увреждане и събиране на писмени доказателства.

На 22 ноември към нападателя ще бъде предявено обвинението, за което е привлечен като обвиняем и ще се прецени каква мярка за неотклонение ще бъде взета спрямо него.

Същевременно по разпореждане на Районна прокуратура-Хасково се извършва и проверка по подаден сигнал от бащата за причинени увреждания на детето му докато той е бил на детска градина.

Във връзка със случая прокурор от Районна прокуратура - Хасково е участвал в съвместно съвещание с представители на местната власт в Свиленград и социалните служби за обсъждане на мерките за закрила на 3-годишното дете, а също така и необходимостта в детските градини да бъде монтирано видеонаблюдение или назначена охрана.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (13)

  • 1
    Gv
    GV
    5 -13
    12:38, 21 ное 2022
    Оня я бий в лицето, а тя си чупи зад**ка ... Виж коментара
  • 2
    То
    Токмак шебеков
    8 -10
    13:11, 21 ное 2022
    Ей фекалопитеци в градините и училищата правят децата ни ма маймуни.Тренират ги за идиоти.Вие заети в робско бачкане за мижави стотинки просто нищо не осъзнавате.Роби роби
    • Gb
      GB
      4 -2
      13:48, 21 ное 2022
      Проблемите са ни до болка познати, решения ни трябват ... няма гражданско общество.
  • 3
    До
    До Токмак шебеков
    12 -4
    13:59, 21 ное 2022
    Че си шебек , личи от писанията ти ! Защо не си наемеш детегледачка или частно училище, където ще галят детето ти с перце? А, шматко? От ранни зори ги мъкнете по градините, защото са безплатни! Още нещо: хем плюете учители , градини и училища, хем се над преварвате кой пръв ще ги остави! Това защото много ги обичате и милеете за тях!
    • То
      Томак шебеков
      1 -11
      14:33, 21 ное 2022
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара, натиснете тук
  • 4
    До
    До Токмак шебеков
    10 -1
    14:46, 21 ное 2022
    Ти май и на училище не си ходил и не знаеш как да пишеш! Имам чувството, че четях писаното от теб все едно си японец, нашите индианци са класи над теб! И от децата ти толкова ще излезе, не се учудвам ако си направите групичка на двойкаджиите! Като ти искат пари, спирай го от градина бе! Ти искаш всичко безплатно! Води си го на село при баба му! Овчар!
    • То
      Токмак шебеков
      4 -8
      15:07, 21 ное 2022
      Ми за моите деца не бери грижа какво ще стане глед... Виж коментара
  • 5
    Го
    Гооглето казва
    8 -3
    14:57, 21 ное 2022
    Той, че освен не може да пише май и не може да чете нещо не вдява какво му пишеш маука
    • Ка
      Казах на гооглето
      1 -2
      15:09, 21 ное 2022
      Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
  • 6
    От
    Отговаря гооглето
    4 0
    20:17, 21 ное 2022
    Иди до даскалите ако ти стиска и в името на децата си им кажи какво те тревожи, а не тук да пишеш неграмотно и да се изразяваш малоумно! Ти българин ли си бе? Майко , мила, европейска!
    • От
      Отговор от гооглето
      1 -4
      07:43, 22 ное 2022
      Първо хуманоид нещастен грамотността няма нищо общо.Гледайки твоите извадени от пъпчивия ти смазан с вазелин задник словоизлеяния откривам минимум три интелигентни грешки.Да муфтаджиите наречени даскали съм им казвал своето мнение за системата и ми стиска за разлика от идиоти като теб комптърни плъхове.Казва се еврогейска майко моя на там където сме трънали не трябва да си българин .Ако въобще знаеш какво е българин.Сигурен съм че даже и азбука не знаеш кой ти е написал.Завираш си дълбоко в задника педалските си ценности и отиваш да пиеш едно мохито.Ще ми говори той за грамотност и ще се бъхте в гърдите че бил българин.Дрислак неорентиран
  • 7
    Го
    Гооглето отговаря
    1 -1
    16:52, 22 ное 2022
    Със своите задни части показваш колко долно и смазано от живота си същество нещастно! Малко са ти поискали даскалите! Те са преценили, че си олигофрен барабар с децата! Нека те мачкат още, браво на тях!!!!!
    • Бр
      Браво момче
      1 0
      23:47, 25 ное 2022
      Личи си че си интелигент.Явно тате те е бъхтал с патката по главата докато си бил в корема на мама и от там ти е едната гънка ръсеща мозък.
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

Още новини

Последни новини