От х:

Днес в x:

Търсят 15 шофьори на автобус, старши учител и помощник-възпитател

Свободни работни места на за 15 шофьори на автобус, обявиха от Бюрото по труда в Хасково. Търсят се и шофьори на камиони.

Бизнесът има нужда още от сервитьори, бармани, готвачи, чистачи, продавач-консултанти, заварчици, шлосери, работници за полагане полагане на фаянс и теракот.

Има свободна позиция за помощник-възпитател. Необходимо е кандидате да имат средно образование, изкаран курс и минимум 3 г. опит.

В хасковската детска градина №11 "Елхица" е обявено свободно място за старши учител, става ясно от сайта на Регионалното управление на образованието. Кандидатите трябва да имат минимум 10 г. професионален опит - работа в група в детска градина. Заявления могат да се подават до 19 ноември 2022 г.

В ОУ "Св. Иван Рилски" в Хасково пък има свободно място за хигиенист. Кандидатите могат да подават документи до 16 ноември 2022 г.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    За
    Запозната..
    33 -3
    09:21, 13 ное 2022
    Специално за позицията "старши учител" в Детската градина не си правете труда да подавате документи, защото предварително се знае кой ще е -- тоест място е вече заето, но РУ на МОН са длъжни формално да го обявят....
  • 2
    Ка
    Каунь
    20 0
    10:16, 13 ное 2022
    Още много ще търсите
  • 3
    За
    Запознат
    23 -1
    11:44, 13 ное 2022
    Сигурно сте права , че позицията " старши учител " е вече заета! Там трима човека решавали съдбата на новоназначените: директора, счетоводителката и музикалната!
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини