От х:

Днес в x:

Хасковско дерби в „Гласът на България“ от отборите на Иван Лечев и Галена

    Хасковско дерби се очертава в 9-ия сезон на „Гласът на България“.

    След като във втория епизод на музикалното реалити рокаджията Руси Тенев разтърси сцената с изпълнението си на „Mistreated“ на Deep Purple, обърна и четирите стола на менторите при кастингите на тъмно и заслужи място в тима на Мастър-Иван Лечев, в последния епизод, 25-годишният Теодор Стоянов направи същото.

    След участието си през 2017 година в петия сезон на X Factor, където 20 -годишният тогава изпълнител беше от отбора на Криско, сега талантливият Теодор се завръща с нови сили и увереност на сцената в „Гласът на България“. Той е обсолютно олицетворение, че мечтите трябва да се преследват и човек трябва да полага усилие за любовта си към музиката и публиката.

    В последния етап на кастинга на тъмно, преди двубоите, Теодор, който в момента съчетава уроците по музиката в Пловдив и работата в семейния бизнес в Хасково, обърна четирите стола на менторите. Той избра Галена като своя наставник. Във визитката си Теодор посочи предварително, че се надява именно тя да е в стол от обърнатите, тъй като мечтае да направи дует с нея.

    И така само след седмица започва нов етап в битката към финалите.

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини