От х:

Днес в x:

Четирима пострадаха при катастрофи в Хасковско

Четирима души пострадаха при три катастрофи в Хасковска област, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Водач е без опасност за живота след инцидент в село Узунджово. На 23-ти в 11:10 часа 57-годишен водач от Димитровград на товарен автомобил Ситроен е извършил маневра завой наляво, при което се е ударил с БМВ, управлявано от 21-годишен от селото. От удара е пострадал водачът на товарната кола, който е прегледан и освободен за домашно лечение. Съставен е акт.

Мъж и жена са пострадали при катастрофа край Тополовград. На 24-ти в 19 часа на пътя от града в посока село Орешник, 64-годишен водач от Плевен на Ауди е навлязъл в насрещната лента и се е ударил в Мицубиши с водач 39-годишен софиянец. От удара са пострадали 60-годишна жена и 51-годишен, и двамата от Плевен, откарани за преглед в МБАЛ-Хасково, без опасност за живота. Заведено е досъдебно производство.

Без опасност за живота е водачка след произшествие. Снощи в 21:10 часа на пътя между Любимец и Свиленград, 52-годишна е загубила контрол над Тойотата си, минала е вляво по посоката си на движение и се е ударила в еластична мантинела. Водачката от Свиленград е без опасност за живота.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини