От х:

Днес в x:

Задържаха дрогиран младеж зад волана и два автомобила без табели

Трима нарушители на пътя са хванати през изминалото денонощие в Хасковска област, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

В 16:45 часа вчера, в село Долно Ботево, полицаи от Стамболово спрели за проверка лек автомобил ВАЗ 2101 без регистрационни табели, управляван от 50-годишен мъж от селото. В хода на проверката е установено, че колата не е регистрирана по надлежния ред. По случая е образувано бързо производство.

Около 20 часа вчера в Димитровград, полицаи спрели за проверка лек автомобил БМВ, управляван от 25-годишен мъж от града. Установено е с наркотест, че водачът управлява колата след употреба на канабис. Отказал е кръвна проба. По случая е образувано бързо производство. Задържан е за срок до 24 часа.

В 1 часа тази нощ полицаи от Димитровград спрели за проверка лек автомобил Сузуки Вагон без регистрационни табели, управляван от 71-годишен мъж от хасковското село Корен. В хода на проверката е установено, че колата е с прекратена регистрация. По случая е образувано бързо производство.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини