От х:

Днес в x:

Задържаха трима дрогирани водачи, двамата и без книжка

Четирима нарушители по пътищата в Хасковска област са задържани в рамките на три дни, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Единият от тях е 40-годишен водач на лек автомобил Фолксваген Шаран, който е бил спрян за проверка в Хасково. Установено е, че водачът не притежава шофьорска книжка. При последвала проверка с наркотест е установено, че той управлява МПС след употреба на амфетамин.

Другият нарушител е 62-годишен хасковлия, шофирал лек автомобил Шавролет Авео. При извършената проверка е установено, че водачът е с отнето свидетелство за управление на МПС.

В Тополовград е бил спрян за проверка лек автомобил Форд Ка, управляван от 20-годишен мъж от града. Тестван е с наркотест, който отчел наличието на амфетамин.

В село Козлец, служители на сектор „Пътна полиция“ спрели за проверка лек автмобил Опел Вектра, управляван от 23-годишен мъж от село Конуш.Установено е, че водачът е неправоспособен и управлява МПС в срок на изтърпяване на административно наказание. Тестван е с наркотест, който отчел употреба на канабис, амфетамин и метамфетамин.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини