От х:

Днес в x:

Затворени улици в Хасково заради ВиК аварии, „Бадема“ без вода

    Хасковският квартал „Бадема“ остана без вода днес. Причината е възникнала авария на улица „22-ри септември“, между блокове №2 и №4. На място работеха служители на ВиК за отстраняване на повредата. Един от тях се готвеше да използва подръчни средства за запушване на пробойната в тръбата. В резултат на ремонтните дейности на място е спряно водоподаването в почти целия квартал. Очакваше се то да бъде възстановено около обяд. Движението на автомобили се отклоняваше по обходен маршрут.

    На същата улица в близост са отстранени още две аварии вчера, в рамките на около 100 метра, заради което кварталът е бил без вода. Поради тази причина живеещите в района настояват за подмяна на стария водопровод, за който се очаква да продължи да създава проблеми.

    Междувременно около 10:30 часа днес друг екип на водното дружество започна разкопаване на асфалта по улица „Странджа планина“. Заради ремонтните дейности на място ще бъде спряно водоподаването в района. Улицата беше затворена за движение на автомобили в участъка между улиците „Георги Кирков“ и „Тимок“. Очаква се повредата да бъде отстранена в ранния следобед.

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини