От х:

Днес в x:

Представят отбора на „Саяна Хасково“ за новия сезон в контрола с „Борислав“ (Първомай)

В петата си контрола и първа пред собствена публика „Саяна Хасково“ ще посрещне тима на „Борислав“ (Първомай). Двубоят е утре от 18:00 часа на градския стадион.

Преди срещата официално ще бъде представен отборът на „червено-белите“, който ще атакува челната позиция в Трета Югоизточна лига през сезон 2022/2023 година. От клубното ръководство очакват подкрепа от феновете на „Саяна Хасково“, макар и да се очаква доста горещо време за утрешния двубой.

„Всички футболисти, които ръководството бе набелязало, се присъединиха към отбора. Влагат усилия, стараят се момчетата. Знаете, че в контролите не търсим резултати, но с всеки изминал мач тимът влиза в по-добър игрови ритъм, който търсим от ръководството и треньорския щаб“, каза Делчо Корчев - един от благодетелите на клуба и член на Управителния съвет на ФК „Саяна Хасково“. Той допълни, че с оглед на сформирания състав „Саяна Хасково“ ще бъде
фактор през новия сезон.

Относно жребия, Корчев заяви, че „Асеновец“ не е най-добрият вариант за съперник в първи кръг. „Знаете, че „Асеновец“ е един от отборите, срещу който загубихме точки през есенния полусезон. Надявам се да изиграем силен мач и да спечелим трите точки. Добър отбор са, но се надявам, че ще ги победим“, коментира той.

Първото домакинство на хасковлии през новия сезон е във втори кръг. Тогава на „Ямача“ ще гостува „Спартак“ (Пловдив).

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    И
    И
    4 0
    21:50, 29 юли 2022
    Разширявали синята зона а ,и как ,където и да паркираш плащаш на кмета ,улиците са да се движат колите не за паркинг ...
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини