От х:

Днес в x:

Започва конкурсът за старата градска песен „С песните на Ари”

    Националният конкурс за стара градска песен „С песните на Ари” започва днес в 11 часа днес в Читалище „ Заря“ в Хасково.  Той е част от тридневната програма, посветена на 125-тата годишнина от рождението на тенора.

    В петък внуката на Ари Джесика Лешников откри с концерт програмата за честванията.

    Снощи на сцената на читалище „Заря“, като част от „Дни на Аспарух Лешников“ се състоя юбилейният концерт на групата „Лотос бял“, посветен на  20 години от създаването на състава. Музикантите отбелазаха и 75-тата годишнина на художествения ръководител на „Лотос бял“ Стефан Милев. Заместник-кметът на община Хасково Мария Вълчева връчи паметен знак и поздравителен адрес от името на кмета Станислав Дечев на „Лотос бял“.

    В 18 часа днес е Галаконцертът и награждаване на победителите в конкурса „С песните на Ари“ с участието на Джесика Лешников.

    В 21-то издание на Националния конкурс за стара градска песен участват 33 вокални групи и индивидуални изпълнители от Хасково, София, Бургас, Варна, Симеоновград, Димитровград, Перущица, Раднево, Казанлък, Пловдив, Пирдоп, Севлиево, Перник, Кърджали, Свиленград.

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини