От х:

Днес в x:

Кола блъсна неправилно пресичащ пешеходец на Кърджалийска

Пешеходец пострада при катастрофа на булевард „Освобождение“ (Кърджалийска) в Хасково днес. Инцидентът стана около 9:30 часа.

Мъжът е пресичал неправилно по пътното платно, откъм локалното. Той е бил блъснат от лек автомобил, при което е получил наранявания, казаха от полицията в Хасково. Откаран е с линейка в хасковската болница за изясняване на състоянието му. От МВР уточниха, че няма опасност за живота му.

По информация на Haskovo.net, раненият е 65-годишен мъж.

По случая е образувано досъдебно производство, казаха от "Пътна полиция" в Хасково.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ан
    антимишок
    7 0
    07:02, 4 юни 2022
    Въпрос към НЕкомпетентните органи отговарящи за безопастното движение в Хасково:Колко пешеходни пътеки има на булевард Освобождение в учасъка от светофара на Ветиринарната лечебница до кръговото на щжния изход на Хасково т.е около 2 километра улица?!Как в този учасък пешеходеца може да пресече безопастно,при условие че там няма нито !(една) пешеходна пътека?!Ало,общинарите и кат-аджиите,толкова години как не ви "светна" в мозачетата че този участък (в чертите на града) е голяма и натоварена търговска зона!Определете НЯКОЛКО пешеходни пътеки и след това квичете че пешеходците пресичат неправилно!!!!!!
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини