От х:

Днес в x:

Куче предизвика катастрофа, водач на Киа се блъсна в ограда на къща

Четирима души пострадаха при три катастрофи през последните три дни в Хасковска област, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Загуба на контрол е довела до пътен инцидент в харманлийското село Остър камък. На 27-и в 13 часа, 47-годишен водач от Харманли на Киа след като е загубил управлението се е ударил в каменна ограда на частен дом. Настанен е в хасковската болница без опасност за живота.

Същия ден е осъществено още едно ПТП след село Узунджово в посока село Воден. В 16:25 часа, 60-годишен, като водач на куче не го е контролирал, изпуснал го е в обхвата на пътя, което е довело до инцидент с БМВ, шофирано от 21-годишен от Димитровград. Водачът е излязъл вляво по посоката си на движение и се е ударил в насип и дърво, след което отново се е върнал на платното. След преглед в ЦСМП Хасково е транспортиран за лечение в пловдивска клиника. Образувано е досъдебно производство.

Две пътнички са пострадали леко в произшествие вчера. В 12:40 часа на пътя на кръстовище между село Колец и път 506, 22-годишен от село Въгларово е управлявал Опел. При наличие на знак „Стоп“, не е осигурил предимство на БМВ, с водач 29-годишен от Минерални бани. От удара между тях са пострадали возещите се в последната кола жени на 26 г. и 75 г., прегледани и освободени за домашно лечение. Съставен е акт.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини