От х:

Днес в x:

"Компас 1994" с успех на Държавното по ски ориентиране в Беглика

Изображение 1 от 6

    Успех в дългата дистанция в третия кръг на Държавното първенство по ски ориентиране постигна хасковският клуб "Компас 1994". В тази дисциплина участниците от Хасково са завоювали 8 индивидуални медала, имат и класирания в шестицата. На първо място при 12-годишните момчета е Никола Делчев, а при 14-годишните момичета на второ е Мария Делчева, и двамата са ученици от СОУ "В. Левски".

    Ванеса Бачварова и Мартин Минчев, които учат в Математическата гимназия в Хасково са съответно на 3-то и 6-то място при 16-годишните. При мъжете в клас “Елит“ отново Петър Стратиев е бягал превъзходно и е заел почетното 6-то място на 20-километровия маршрут. Ветераните Добри Топалов и Тодор Стратиев са съответно първи и втори в своите групи. Доброто представяне на хасковлии в дългата дистанция включва 5-ото място в отборното класиране и спечелването на Купа "Елдо".

    В щафетните състезания, проведени в неделя при силен снеговалеж, мъжете от "Компас 1994"в елитната група са 8-ми, а ветераните над 45 г. в състав: Николай Попов, Делчо Йорданов и Делчо Топалов са 3-и.

    Третият кръг на Държавното първенство по ски ориентиране се проведе от 4 до 6 март в местността Беглика в Родопите с участието на близо 200 състезатели от 20 клуба в страната.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Още новини

    Последни новини