От х:

Днес в x:

МВР: Водач на Ауди е причинил катастрофата с Мерцедеса на Кърджалийска

19-годишна водачка е пострадала при катастрофата на Кърджалийска в Хасково, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

На 3-и в 22:50 часа на кръстовището между булевардите „Илинден“ и „Освобождение“, 58-годишен от село Стамболийски е управлявал Ауди, навлязъл е в кръстовището без предимство и се е ударил в лек автомобил Мерцедес, шофиран от момичето.

От удара, тя е с контузия на лявата ръка. Прегледана е и е освободена за домашно лечение. Съставен е акт на водача на Аудито.

С опасност за живота е жена на 76 г., шофирала на 3-ти по обяд в Димитровград. В 12 часа на кръстовището между улица „Панорамен път“ и третокласен път, водачката от село Малко Асеново е шофирала Опел. Не е спряла на знак „Стоп“ и се е блъснала във Фолксваген с водач 23-годишен от село Злато поле.

От удара между двете коли е пострадала жената, която е с фрактура на таза и кръвоизлив в коремната кухина. Настанена е в хасковската болница с опасност за живота. Образувано е досъдебно производство.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (7)

  • 1
    Чо
    Чобанина
    21 0
    11:11, 6 дек 2021
    Абе кога ще сложите допълнителни знаци за кауните, които не знаят, че булевард Илинден продължава и след моста по посока Ямача. Идващите от там и продължаващи направо след моста по посока Родина и Млада Гвардия са с предимство, пред правещите ляв завой към Шел нагоре по баира и които като изправят волана си мислят, че са с предимство - Да ама не са, трябва да дадат предимство на каращите направо, а това масово не се прави. Хасково нет, сигнализирайте за проблема началника на КАТ, а не само да се правите на дописници !!!
    • Бб
      бб
      3 -2
      14:12, 6 дек 2021
      Ти го сигнализирай де!
      После ни информирай, какво ти е отговорил.
      Не чакай журналистите.
    • Ху
      Хулиган
      1 -1
      15:50, 6 дек 2021
      Така е, но когато работи светофара, а когато не работи там има едно триъгълниче и те вече не са с предимство!
  • 2
    45
    456
    9 -1
    11:56, 6 дек 2021
    Кръгово трябва.
  • 3
    Иа
    Иарков
    8 -1
    12:25, 6 дек 2021
    Ако не се вземат мерки това ще продължава вечно!! Наистина трябва кръгово и там, и на доста кръстовища!! Но Станчо спи, тези, в чиято сянка е също!
  • 4
    Ка
    Каун от Чобанмаале
    5 -1
    12:58, 6 дек 2021
    На всички светофари в Хасково да се направят кръгови. Да стане лесно за народонаселението в протектората на Боко Банкянски.
    • Ба
      Баш чобанмахленец
      2 -3
      13:33, 6 дек 2021
      Ф чобан махала кауни ни виреят, даже присадени.
Последни новини