От х:

Днес в x:

Удавниците от Мандра въртели любов отпреди трагедията. Изгоря казарма

Изгоря военно поделение, информира в заглавие над главата “Новинар юг”. Става дума за изоставена казарма край хасковското село Динево. Огънят, обхванал близо 1000 декара широколистна гора и ниска растителност, навлязъл в двора на поделението и унищожил няколко бараки. Но масивните сгради останали непокътнати.

Болницата пести, минава на климатици, пише в другия акцент на първа страница. Антикризисната програма на МБАЛ Хасково била одобрена от министъра.

Раци ръфали телата на удавените любовници, акцентира на криминалната страница изданието. Труповете на Тодор Тодев и 15-годишната му балдъза Димитрина били оглозгани от раците, които били в изобилие във водоема.

Ифа се размаза във влак, четем още на страницата. Изданието припомня, че на този прелез – близо до отбивката за Сива река, на който вчера влак блъсна камион, често стават инциденти. На снимката се вижда и паметна плоча, напомняща за подобен случай, но завършил трагично.

Пощенска банка цака клиенти с пари за писма, информира във водещото заглавие над главата “Хасковска Марица”. Банката искала по 2 лева за хартиеното извлечение от сметката на клиентите, прибирала и такса за обслужване на кредит, друга такса удряла хората при теглене от банкомат. 

Всичко изброено е така, въпросът е, че и останалите банки го правят.

Христо Янев под митнически чадър, пише още на първата си страница вестникът. Става дума за спедиторската фирма “Мидланд” на свиленградския бизнесмен, която била покровителствана от шефа на пловдивската митническа дирекция Павел Тонев.

Обявиха 10 моста за опасни, турски духовник в Хасково за Рамазана, актьорите на Слави за тържествата на Хасково, са част от заглавията на втора страница в броя.

Удавниците от “Мандра” въртели любов отпреди трагедията, пише в акцента на 3 страница. Съпругата на Тодор Тодев – Латинка, подозирала сестра си и мъжа си в любовна афера още преди трагедията край Мандра. Това е заявила тя пред полицаите, пише изданието.

Над 2 милиона гастарбайтери оставиха дестеки трупове, пише вестникът на 4 страница. Материалът е посветен на темата за потока от турски коли през лятото и множеството инциденти по пътищата.

Валя Трандева – “Мис Световно първенство” в Обзор, четем на 16 страница. Хасковлийката е обявена за първа красавица на шампионата на планетата по плажна борба.

Това бяха основните теми в днешния регионален печат.

Тодор Кръшков

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини