От х:

Днес в x:

82-годишен с Вартбург се заби в стълб, спипаха 88-годишен без книжка

Лек автомобил Вартбург катастрофира на улица „Македония“ в Харманли. Инцидентът стана в 15:30 часа вчера, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Хасково.

82-годишният водач от село Константиново е излязъл вдясно от платното и се е ударил в осветителен стълб. Медиците са констатирали, че мъжът е с болки във врата. Прегледан е и е освободен за домашно лечение.

Водач без документи са заловили териториалните полицаи от Районното управление в Харманли. Вчера на улица „Чавдар войвода“, те са проверили мотопед без регистрационни табели и неустановен номер на рама. 88-годишният му водач не е представил шофьорска книжка, както и документи на возилото.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (6)

  • 1
    Лу
    лудия Макс
    20 -5
    10:16, 23 юни 2021
    Възрастовата граница на нарушителите расте постоянно!
    • No
      NoAnony
      8 0
      14:38, 23 юни 2021
      Ами остаряват тарикатите.
  • 2
    Само секира за простите заптиета които имитират че бачкат .
    Всички на изпит по физическа подготовка - и след това уволнение на тези които не могат да го вземат .
  • 3
    Ка
    КАТ
    19 -6
    11:30, 23 юни 2021
    Не може ли ушанките да работят по превенцията ,а не само да правят констатации.Не се правете,че не виждате хилядите нарушения!Ядете народна пара!Или да ви маха новия министър или вършете някаква работа!Омрази!
  • 4
    Много работи тази полиция бе!!!! И какъв опасен престъпник е заловила - на 88г! Той и негови съученици планират след 10 години да превземат властта с оръжие. Другите от шайката не са изловени, защото единия е спукал гума в края на миналия век, а на другия левият ***** скърцал. Браво на полицията - само така!!!!! А тлъстугерите дали могат да се качат на мотопед ?
  • 5
    Аз
    аз
    8 -1
    16:26, 23 юни 2021
    Ако Вартбурга е зелен то това най-вероятно е един от най-възрастните лични лекари!
Последни новини