От х:

Днес в x:

16 °C

Ния Ванчева със Златаровска премия – ученик на випуска в хасковската Езикова гимназия

  Ния Ванчева от 12 „А“ клас заслужи „Златаровска премия – ученик на випуск 2021 г.“ в хасковската Езикова гимназия „Проф. д-р Асен Златаров“. Наградата й беше връчена днес на официалната церемония по изпращане на абитуриентите.

  „Най-значимата награда е за онзи ученик, който през всичките пет години е показал постоянство в академичните постижения, показал е всеотдайност в училищния живот и който най-много е защитил и издигнал авторитета на Езиковата гимназия“, каза директорът Деян Янев, връчвайки наградата на Ния. Тази година тя завърши средното си образование в специалност Немски и английски език с класен ръководител Дафинка Павлова.

  На днешната церемония бяха връчени и ежегодни награди за най-успешните ученици в изучаване на езици. Награда за най-високи постижения в изучаването на немски език получи Деляна Георгиева, Йоан-Марио Христов – английски език, Благовеста Петрова – испански език, Лидия Колева – френски език, Десислава Петкова – руски език.

  За най-силни ученици в областта на хуманитарните науки, природните науки и математиката бяха отличени Аделина Боянова и Георги Добриков. За заслуги в областта на спорта грамота получи хандбалистът Виктор Ванчев.

  За най-изявен учител в областта на извънкласните дейности беше отличена Диана Иванова, класен ръководител на 12 „Ж“ клас. Най-активен ученик в извънкласните дейности е Моника Игнатова.

  Награди връчиха и от Алумни организация „Езикова гимназия Хасково“. Универсален шампион е Павел Данев от 12 „Ж“ клас, а негови подгласници са Радолина Петрова и Благовеста Петрова. Награди раздадоха и от хасковския хандбален клуб.

  С помощта на дарители бяха раздадени награди на обща стойност 8 650 лева.

  Празникът в двора на училището започна с много емоции, скандирания и отброявания до 12.

  Тази година в Езиковата гимназия завършиха 179 зрелостници. Техният бал е на 24 май в ресторант в „Кенана“.

  Анета Кутелова

  Източник: Haskovo.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (8)

  • 1
   ВК
   в кой ресторант
   1 -1
   14:23, 14 май 2021
   и къде се намира ?
   • 11
    111ф
    2 -1
    15:04, 14 май 2021
    Намира се в Кенана,а ресторанта не се съобщава защото собствениците на ресторанта не са си платили за реклама за да им напишат името на ресторанта,като си платят за реклама тогава ще разберем името.
  • 2
   Ок
   оке
   3 -2
   15:16, 14 май 2021
   Сега към Америка или Лондон
   • Ги
    Гиньо
    6 -3
    15:30, 14 май 2021
    Към трудовата борса
  • 3
   Ге
   Георгиев
   9 -1
   15:50, 14 май 2021
   Това е и тъжен ден, защото завършва най хубавата част от живота-детството.
  • 4
   Ви
   ВИНАГИ СА БИЛИ КОКОШКАРНИК
   2 -6
   16:48, 14 май 2021
   На 10 патки по един лгбт петел :)) Виж коментара
  • 5
   Обаче стига се е комплексирал с тия високи токчета на обувките :))
  • 6
   Га
   гадател
   6 0
   16:55, 14 май 2021
   представям си как ще изглеждат абетурентите след 10 години

  Хороскоп за 16.06.2021

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Ще се потопите в благоприятна атмосфера и ще получите импулс за нови дръзновения. Това ще се отрази позитивно и на отношенията ви с колеги и партньори. Подаващата ви се енергия ще събужда у вас желания за търсения в непознати сфери и посоки. Пазете се от не контролирани емоции.
  16 юни 2021

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Благоприятен ден. Ще плувате в свои води.Днес сте на гребена на вълната.Ще се появят нови възможности за промяна и успешна дейност.Пазете се от скандал породен от засиленото ви любовно желание.
  16 юни 2021

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Ако сте ясни и открито в поведението си, ще бъде по-добре за всички около вас. Текущите ви задължения ще се увеличат и това няма да се отрази добре на настроението ви. Договореностите трябва да бъдат спазени, а и вие ще се почувствате доволни от себе си след добре свършената работа.
  16 юни 2021

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Предстои ви пътуване, което отдавна очакване. Независимо дали става дума за почивка или пътуване по работа ще останете особено доволни от себе си. Заобиколени сте от разбиращи хора, които са готови да ви съдействат във всеки един момент. Не допускайте недоразумение да провали нещо, върху което дълго сте работили. Запознавате се с нови и интересни хора.
  16 юни 2021

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Работните ви проекти ще подсилят усещането ви за значимост сред професионалните среди. Трудът ви ще се оцени и ще получите потвърждение, изразяващо се в пари. Заложете на професионалната си реализация и ще подобрите много страни от живота си. Сред близките си ще намирате нужното ви спокойствие, за да сте пълноценни в професията.
  16 юни 2021

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Имате известни колебания относно това как да постъпите в определена ситуация, но скоро ще установите ще се притеснявате излишно. Близките ви подкрепят безрезервно, а и вие самите ще успеете да намерите верния изход от положението. Радвате се на голяма покупка, която е дългоочаквана в дома ви. Ваш приятел ще ви сподели нещо лично, изслушайте го.
  16 юни 2021

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Предстои ви нещо важно, затова обмисляйте много внимателно всяка своя стъпка. Не подценявайте съветите на приятели и познати, всяко нещо може да ви бъде от полза. Проучвайте внимателно всяка информация, която получавате, за да сте готови да реагирате навреме. Получавате интересно предложение в личен план, не реагирайте импулсивно обаче.
  16 юни 2021

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Ще започнете едно, за сметка на друго, недовършено, отдавайки преднина на проблемите си. В крайна сметка от това текущите ви задачи няма да пострадат, благодарение на сътрудниците, семейството и приятелите. Оценете подкрепата им и в подходящ момент се реванширайте подобаващо.
  16 юни 2021

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Ще бъдете мотивирани и ще действате с желание и хъс. Преградите ще са лесно преодолими. Подкрепа от силните на деня. Що се касае до любовта, там успехът също няма да ви подмине. Налице са всички предпоставки да спечелите сърцето на любимия човек, всичко зависи от вас.
  16 юни 2021

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Нуждата от значителни средства може да подтикне някои от вас към рисковани начинания и така да си създадете неприятности. Не бързайте да действате и проявете търпение дори да се налага да направите жертви. Съвсем скоро ще попаднете на добра възможност и ще успеете без излишно напрежение да подобрите положението си. Не се поддавайте на притеснения.
  16 юни 2021

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Не може да ви се отрече, че сте реалисти и не градите безпочвени хипотези. С това привличате вниманието на себеподобните и с общи усилия активността ви ще доведе до добри резултати. Ако ще пътувате обърнете внимание върху изправността на автомобила си. Помислете и с какво да зарадвате любимия си човек.
  16 юни 2021

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Ще получите финансови придобивки и ще изчистите стари задължения. Бъдете открити за желанията си и ще се радвате на споделени чувства и общи занимания. Някои от вас ще приемат на доверие думите на непознат човек, но няма да се излъжат, интуицията ви е силна. Ако не сте планирали почивните дни е време да го направите.
  16 юни 2021
  Последни новини