От х:

Днес в x:

9 °C

Д-р Драгомир Мирчев е лауреат на Международния фестивал "Чеховская осень"

    Писателят, карикатурист, фотограф, композитор и поет д-р Драгомир Мирчев е сред лауреатите на престижния Международен фестивал "Чеховская осень", чийто домакин е  Ялта.

    От 11-ото издание на арт форума, който заради пандемията и през тази година се проведе онлайн, хасковлията е носител на втора награда със сребърен медал и диплом в жанра "Любовна лирика". Многоликият автор е участвал с четири свои произведения. Конкурсът е с 22 творчески дисциплини в сферата на изкуството и културата.

    „Благодаря на международното жури за честта и присъдената ми лауреатска награда с второ място. Както и на организаторите в лицето на президента на фестивала Андрей Чернов за перфектната организация, високия дух, горещия градус и богатата творческа палитра“, коментира д-р Драгомир Мирчев духът на форума.

    Всички участници от около 15 държави ще получат сертификати за включването си във Фестивала по интернет, а на лауреатите ще бъдат изпратени по електронен път и копия на Дипломите им.

    При обявяването на отличените участници в интернет  президентът на "Чеховская осень" Андрей Чернов  покани лауреатите да получат  своите награди през октомври в Ялта. Те ще бъдат връчени на официална церемония на живо, ако пандемичната ситуация позволява това.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини