От х:

Днес в x:

10 °C

Сигнализираха за отваряне на бюлетини в Боян Ботево

Първи сигнал за нарушение на изборния процес е подаден в Районната избирателна комисия в Хасково, съобщиха от РИК.

Той е подаден в 8:05 часа днес от представител на КП „ГЕРБ – СДС“. Касае се за това, че в секция № 15 в минералбанското село Боян Ботево, председателят отварял бюлетините и не се полагали подписи в избирателния списък.

Своевременно е извършена проверка. Указано е на председателя на въпросната СИК в Боян Ботево да спазва правилата за тайна на гласуването, за правилно отразяване на регистрацията на избирателите и да спазва разпоредбите на Изборния кодекс и на Методическите указания на ЦИК относно произвеждане на изборите на 04.04.2021 година.

Решението за това е взето от РИК-Хасково в 8:50 часа и подлежи на обжалване в 3-дневен срок от обявяването му пред ЦИК.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (6)

 • 1
  Ар
  АРМЕН ДОГАНЯН ПРОВЕРЯВА
  15 -2
  10:09, 4 апр 2021
  Пуешките главички как са гласували
  • Ми
   Мистър Сенко от Балкана
   1 -7
   10:12, 4 апр 2021
   Коментарът е заменен с този текст от редакторите з... Виж коментара
  • Дп
   ДПС и Балкан Юг
   2 -1
   10:13, 4 апр 2021
   Г-н журналисти,
   След проведена кръгла маса между най-отбрани ДПС шопари, фамилия Исмаил и Дона Милиционерката по повод коментарите на лицето Мистър Сенко, излизаме със следната декларация (оригиналният правопис е запазен): "профила е фалшив ,продължава да пиши неприятни думи срещу моето семейство ,моля дабъде завинаги остранен от вашите сайтове"
 • 2
  не е отстранен!
  Или защото е от Д П С?
 • 3
  Из
  ИЗБИРАТЕЛ
  17 -1
  11:19, 4 апр 2021
  Е и само с това ли ще се размине? Казали му да спазва закона. Леле тоя човек така се изплашил , че е отишъл у тях да умира от страх.
 • 4
  Край.
  Решено е.
  Отивам да го бия.

Хороскоп за 13.04.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Постепенно навлизате в добра физическа и психическа форма и желанието ви за промяна се засилва с всеки изминат ден. Това ви подтиква да насочите енергията си в позитивна насока. Няма да ви липсват възможности за развитие на потенциала, просто трябва да се мобилизирате и да действате.
13 апр 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Добро развитие на делата ви и приятелски сбирки, но които ще ви подскажат великолепни идеи. Други ще мислят над възможностите за бизнес, а няма да липсват и такива, които ще положат специални грижи по опазване на имуществото си. Към партньора си бъдете ведри и не го пренебрегвайте, ако някъде другаде са отнесени мислите ви.
13 апр 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Атмосферата на дома ще ви зарежда с добри очаквания, но и не само тя. Развитията през последните дни ще ви подтикнат към конкретни действия, свързани с предстоящо пътуване или друга делова активност. Други ще продължат с професионалната си подготовка, отдавайки значение на нови моменти в нея.
13 апр 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Поставяте си високи цели, които изискват последователни действия и упорство, за да стигнете до желаните резултати. Подобряване на материалното състояние за онези от вас, които не щадят времето и силите си. Бъдете добри с всички и най-вече с хората от обкръжението ви, те милеят най-много за вас. Отнесете се към предложенията им конструктивно и ще си спестите недоразумения.
13 апр 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
С лекота ще постигате всичко, с което се захващате днес. Възползвайте се от шанса, но не злоупотребявайте с късмета си. В добра физическа форма сте, самочувствието ви е добро и това ви прави още по-витални. С доброто си настроение влияете положително и на финансовото си състояние.
13 апр 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Без излишна суета ще работите и придвижвате делата си в посоката, която желаете. Покажете на недоброжелателите си, че компанията им няма да ви липсва. Позитивното ви мислене ще ви помогне да неутрализирате лошите енергии покрай вас и по-бързо да приключите с нещата, които не ви носят добро настроение.
13 апр 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Понижено настроение и раздразнителност ще се забелязват у много от вас днес. Причините са комплексни, но като основна е липсата на трайна трудова заетост. Уморени сте от несигурността и безпаричието, но това не е причина да се отказвате от правата си. Вниквайки в подробностите, ще прецизирате всичко и ще намерите по-бързо решение на проблема си.
13 апр 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Развитията през последните дни влияят върху желанието ви за изяви. То се отразява положително и на духа ви, с готовност сте за повече работа, общуване и интимна отдаденост. В живота на някои от вас ще се появи нов човек, чиято роля ще бъде значима. Не пренебрегвайте онези, които показват добрите си намерения към вас.
13 апр 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
При вас шансовете ви за успех в домогванията ви към вниманието и чувствата на една определена личност са твърде оскъдни. За момента запазете съществуващото положение, за да не го изгубите и него. Ще имате хубави събития, които ще разнообразят деня ви и ще ви заредят с очаквания.Не анализирайте прекалено много нещата, защото ще изгубите очарованието на мига.
13 апр 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
Служебни ангажименти ще запълнят времето на много от вас. Но най-добре ще се почувствате, ако използвате деня за почивка и не мислите за проблемите. Можете да сте полезни и на други, не отказвайте съдействието си. Допирът с природата и чистият въздух ще ви се отразят добре и ще мобилизират силите ви.
13 апр 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Ще инициирате срещи с хора, които биха ви помогнали да се справите по-добре с проекта, над който работите. Финансовите ви проблеми ще намерят решението си и с подкрепата на добре подбрани приятели, намерете пътя към тях. Ще преборите стреса с релаксиращи масажи, спортни занимания или в компанията на любим човек.
13 апр 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Предстоят ви важни промени в личен план. Преценете добре приоритетите си и не се колебайте да действайте. Не обръщайте внимание на пренебрежението от страна на близките си. Съвсем скоро всичко ще се промени в желаната от вас насока. Със своята проницателност и интуиция вие успявате да достигнете до скрити за другите детайли, които трябва да използвате.
13 апр 2021
Последни новини