От х:

Днес в x:

Средствата от капачките в Голямото сърце отиват за лечението на Гого

Средствата от събраните капачки в Голямото сърце пред Областна администрация в Хасково да бъдат дарени за лечението на двегодишния Георги от Хасково. Това решение взеха в свой фейсбук чат членовете на Младежкия областен съвет за иновации при областния управител. Младежите категорично се обединиха около идеята със събраните средства да се помогне на семейството на малкия Гого, който е с диагноза детска церебрална парализа.

Събраните средства бяха връчени днес от Петя Иванова - член на Младежкия областен съвет за иновации при областния управител. Тя бе придружена от зам. -областния управител на област Хасково Митко Петров.

„Наистина се радвам, че членовете на Младежкия съвет за иновации избраха тази кауза. Вярвам, че всеки човек, който през годините е оставял капачки в Голямото сърце, ще се радва, че заедно можем да помогнем на Гого.“, каза Митко Петров.

Голямото сърце за събиране на пластмасови капачки пред Областната администрация в Хасково бе поставено през май 2019 година. Капачките, предадени за тази кампания, са 2880 килограма с левовата равностойност от 490 лв.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Па
    Панаетюф Теню ут Гереня
    5 -2
    20:34, 1 мар 2021
    Областната и Ми.те.то, дет га замиста, да си оставят пу анна капачка и да си га турят къде слънце ни ги грей. Щото избуре идат и нищо ни са знай.
  • 2
    Ма
    масткаджия
    7 -1
    09:15, 2 мар 2021
    Това нещо ли е зам.областен?
Последни новини