От х:

Днес в x:

16 годишни си родиха първа рожба

Йорданка Димова с малката Жени

Тинейджърска любов даде плодове снощи в хасковското АГО. 16 годишната Йорданка роди първото си дете от половин година по-големия си приятел Стефан. И двамата са редовни ученици в симеоновградското СОУ "Климент Охридски". Малката Жени тежи 3 кг и 200 грама. Родила се е изключително бързо и по естествен път уточниха акушерите. Днес момиченцето поемаше първи глътки майчина кърма в обятията на Йорданка.

До щастливата развръзка се стига малко неочаквано. Момичето разбира за бременноста си едва в края на втория месец. След още седмици чудене уведомява бащата. Следва още по-голямо двоумене какво да се прави. Таткото на девойката е в Испания, майката в Гърция, а Йорданка е отглеждана от дядо си. В крайна сметка младите оставени сами на себе си решават да задържат детето въпреки острото противопоставяне къде лично къде по телефона и на двете роди. Сега младото семейство е щастливо. Планира се сватба, но след като завършат. До тогава родителите ще помагат. Оказва се че 6 месеца след първоначалния шок, възрастните са поомекнали и обещали подкрепата си.

Модата напоследък в Хасково да има невръстни родилки, бе продължена и от 15 годишната Албена Ангелова от Харманли. Снощи тя стана майка на 2 килограмово момиченце, което сега се доотглежда в кувьоз. За разлика от Йорданка, Албена категорично отказва да мисли за повече деца.

Албена от Харманли не иска повече деца
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини