От х:

Днес в x:

21 °C

Съветникът Пеев за новата сесийна група "За Хасково": Колекционирам бивши кметове

  Нова представителна сесийна група беше обявена днес в началото на последното за годината заседание на Общинския съвет на Хасково. В нея влизат трима съветници: Светослава Иванова, Георги Пеев и кметът от предходния мандат на Хасково Добри Беливанов.
  В подаденото заявление, за което съобщи председателката на Общинския съвет Таня Захариева, новата представителна група в местния парламент се казва "За Хасково".
  Началото на мандата си като съветници  Светослава Иванова и Георги Пеев започнаха като като част от Коалиция „Движение Заедно за промяна“, чийто идеолог е бившият кмет на Хасково Георги Иванов. Заявката на изборите за име на коалицията беше „Коалиция за Хасково“, но след промяна в Закона, който регламентира да няма географски наименования в имената на партии и коалиции, името й беше променено. Групата обаче така и не просъществува в новия Общински съвет, защото съветникът, влязъл от същата листа -Здравко Запрянов се обяви за независим още в началото на мандата. 
  Екскметът от ГЕРБ Добри Беливанов, който завърши обаче мандата си със свалено доверие от съветниците на ГЕРБ, на местните избори миналата година  беше избран в ОбС от листата на ССД. 
  В групата "За Хасково" Пеев е председател, Стоянова негов заместник, а Беливанов-член. 
  Обявяването й доведе до остроумни подхвърляния от останалите общински съветници, а в отговор на това и следвайки тонът им съветникът Пеев изстреля крилатата реплика: Колекционирам бивши кметове!
  Източник: Haskovo.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (8)

  • 1
   Го
   Гошко
   36 -9
   12:05, 18 дек 2020
   Бай Добри-Уя...... Ааааа извинете члена. Жорката пък поредното падение на един хейтър. Светла председател на двама изпразнени (интелектуално) члена. Абе голяма любов ще е. Ще гледаме новия сезон с интереси потрес.
   • Ис
    Историята помни
    3 0
    12:04, 19 дек 2020
    за да се добере до съветническа заплата колко дупета облиза колко кавала наду колко стари кожи опъна това момченце с дарените вътрешности. Лай-но-мет
  • 2
   Бе
   Без коментър
   31 -6
   12:39, 18 дек 2020
   Това е пълна безпринципност и гъзедавство. Пеев 4 години правеше на 2 стотинки Беливанов, сега в една група, явно за добруването на Хасково!
  • 3
   Че
   Че кой не е?
   22 -2
   13:17, 18 дек 2020
   Делян Делчев или Манджуков дето се мазнят на всеки нов кмет.
  • 4
   Аз
   АЗ
   21 -1
   13:18, 18 дек 2020
   Ех безработни какво да ги правиш , по цял ден се чудят какво да правят...
  • 5
   Боже, Господи, каква гнусотия какво падение. Не се учудвам при следващите избори тази група да се увеличи, при 90% дебилни гласоподаватели, всичко е възможно , пък после някой се чуди , че сме най-бедната и най-корумпирана държава в Европа. Колкото до Георги Иванов - ще му кажа, Георги турците имат една много хубава поговорка " Дюшенюн дослари йок". Гергее, пътник си вече , дано не ти се случи случка да търкаш наровете в софийския централен затвор при бай Ставри южното крило - строг но справедлив. Ако преди това не те гръмне някой от тези дето завлече без да изпълниш ангажимента си.
  • 6
   Си
   Сиси Топузова
   5 -1
   14:44, 18 дек 2020
   Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
  • 7
   Ww
   www
   5 0
   17:45, 18 дек 2020
   Гнус....

  Хороскоп за 12.06.2021

  Последни новини