От х:

Днес в x:

Съветникът Пеев за новата сесийна група "За Хасково": Колекционирам бивши кметове

    Нова представителна сесийна група беше обявена днес в началото на последното за годината заседание на Общинския съвет на Хасково. В нея влизат трима съветници: Светослава Иванова, Георги Пеев и кметът от предходния мандат на Хасково Добри Беливанов.
    В подаденото заявление, за което съобщи председателката на Общинския съвет Таня Захариева, новата представителна група в местния парламент се казва "За Хасково".
    Началото на мандата си като съветници  Светослава Иванова и Георги Пеев започнаха като като част от Коалиция „Движение Заедно за промяна“, чийто идеолог е бившият кмет на Хасково Георги Иванов. Заявката на изборите за име на коалицията беше „Коалиция за Хасково“, но след промяна в Закона, който регламентира да няма географски наименования в имената на партии и коалиции, името й беше променено. Групата обаче така и не просъществува в новия Общински съвет, защото съветникът, влязъл от същата листа -Здравко Запрянов се обяви за независим още в началото на мандата. 
    Екскметът от ГЕРБ Добри Беливанов, който завърши обаче мандата си със свалено доверие от съветниците на ГЕРБ, на местните избори миналата година  беше избран в ОбС от листата на ССД. 
    В групата "За Хасково" Пеев е председател, Стоянова негов заместник, а Беливанов-член. 
    Обявяването й доведе до остроумни подхвърляния от останалите общински съветници, а в отговор на това и следвайки тонът им съветникът Пеев изстреля крилатата реплика: Колекционирам бивши кметове!
    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (8)

    • 1
      Го
      Гошко
      36 -9
      12:05, 18 дек 2020
      Бай Добри-Уя...... Ааааа извинете члена. Жорката пък поредното падение на един хейтър. Светла председател на двама изпразнени (интелектуално) члена. Абе голяма любов ще е. Ще гледаме новия сезон с интереси потрес.
      • Ис
        Историята помни
        3 0
        12:04, 19 дек 2020
        за да се добере до съветническа заплата колко дупета облиза колко кавала наду колко стари кожи опъна това момченце с дарените вътрешности. Лай-но-мет
    • 2
      Бе
      Без коментър
      31 -6
      12:39, 18 дек 2020
      Това е пълна безпринципност и гъзедавство. Пеев 4 години правеше на 2 стотинки Беливанов, сега в една група, явно за добруването на Хасково!
    • 3
      Че
      Че кой не е?
      22 -2
      13:17, 18 дек 2020
      Делян Делчев или Манджуков дето се мазнят на всеки нов кмет.
    • 4
      Аз
      АЗ
      21 -1
      13:18, 18 дек 2020
      Ех безработни какво да ги правиш , по цял ден се чудят какво да правят...
    • 5
      Боже, Господи, каква гнусотия какво падение. Не се учудвам при следващите избори тази група да се увеличи, при 90% дебилни гласоподаватели, всичко е възможно , пък после някой се чуди , че сме най-бедната и най-корумпирана държава в Европа. Колкото до Георги Иванов - ще му кажа, Георги турците имат една много хубава поговорка " Дюшенюн дослари йок". Гергее, пътник си вече , дано не ти се случи случка да търкаш наровете в софийския централен затвор при бай Ставри южното крило - строг но справедлив. Ако преди това не те гръмне някой от тези дето завлече без да изпълниш ангажимента си.
    • 6
      Си
      Сиси Топузова
      5 -1
      14:44, 18 дек 2020
      Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
    • 7
      Ww
      www
      5 0
      17:45, 18 дек 2020
      Гнус....

    Още новини

    Последни новини