От х:

Днес в x:

14 °C

Ковид „затваря“ Хасковския окръжен съд за открити съдебни заседания

Заради увеличаващия се брой на заразените с коронавирус магистрати и съдебни служители и много карантинирани, спира разглеждането на открити съдебни заседания в Окръжен съд – Хасково.

Заповедта е издадена от заместник-председателя на съда.

Изключение ще се прави за делата по дежурство или други дела, с изричното разрешение на административния ръководител, гласи заповeдта.

Всички насрочени заседания за периода от 14 дни, считано от 9 декември са отсрочени за нова дата с ново призоваване на страните. Отсрочените дела ще се докладват поетапно на съдиите за насрочване за нови дати при съблюдаване на ограниченията, наложени от усложнената епидемична обстановка. Работата на съдебните служители се организира на сменен режим, съобразно утвърден график, като неприсъстващите по график служители остават на разположение.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (9)

 • 1
  ще е просто чудесно
  .....
  Все ще се намерят кандидати които да ги сменят
  ....
  Незаменима е само България
 • 2
  На
  наблюдател...
  12 -5
  10:24, 9 дек 2020
  докога съда ще си прави каквото си иска? на него се крепи законноста в държвата,а те непрекъснато спират работа, много им мил животеца... не ги е срам!
  • Ин
   Ина
   3 -5
   11:33, 9 дек 2020
   Тъпотията ти е покъртителна !
  • Аб
   Абе
   0 -3
   13:01, 9 дек 2020
   наблюдателя,тиии,шегуваш ли се?
 • 3
  Кр
  критик..
  20 -1
  10:27, 9 дек 2020
  ами след като спират работа, да излизят в неплатен отпуск, а не да им се плащат заплати от останалите работещи в държавата, които си рискуват живота!
 • 4
  Па
  Параграф 22
  10 0
  10:58, 9 дек 2020
  Ами как бе,това са крепителите и подгъзниците на онуй същество дето обикаля гламаво насам натам.
 • 5
  Мн
  много....
  7 -1
  13:00, 9 дек 2020
  ...ми е интересно,как пък все хрантутниците на държавната хранилка се "затварят"?Хубаво е да взимаш заплатката и да кладеш зеле вкъщи,нали?Що не затвори Кауфланд,Била,Лидл,Язаки?Странно,нали?
 • 6
  Ив
  Иван
  6 -1
  13:00, 9 дек 2020
  а районния?
  Каква е логиката да работи, или всичко или не така един по един на кой кога му хрумне
 • 7
  Ке
  кеи
  2 0
  17:41, 9 дек 2020
  Всички държавни институции свалят кепенците - само училищата с болни от амбиции директорки широко са разтворили врати! За такива Нервачки, Първачки - болест няма! Те са свикнали да сочат с пръст и да командват. Колкото повече хора въртят, толкова по-добре! Няма човещина, няма разбиране, няма съобразяване със ситуацията! Каквото си искат това правят. Нито мерки спазват, нито дезинфакция, събират болни със здрави! А РЗИ спи и дори не налага карантина на контактували с болни по училищата!

Хороскоп за 16.05.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Ако действията ви не влизат в конфликт със законността, то денят е решаващ за професионалното ви израстване. Идеите ви ще бъдат оценени. Нуждаете се от финансова подкрепа, която най-вероятно ще получите. Не надценявайте конкурентите си, с нищо не ви превъзхождат - както в работата, така и в любовта. Запазете дистанция по отношение на спор, в който ще бъдете въвлечени не по ваша воля.
16 май 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Ще се чувствате далеч по-добре, ако се постараете да изчистите недоразуменията, които има между вас и близките ви, задълбочаването им ще създаде повече проблеми. Не се изкушавайте да пренебрегвате въпроси, чието решение е належащо. Ще имате послания, стига да можете да вниквате в тях и да ги разчитате.
16 май 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Вие сте щастливци, защото можете спокойно да се облегнете на сигурно рамо. Партньорът ви е до вас. Ще останете доволни от развитието на ваш проект. Не пестете усилията си и скоро ще се радвате на добри резултати. Личните ви емоции засягат само вас и не е нужно да ги правите публични.
16 май 2021

Хороскоп за Рак

Рак
В подготовка за изпити и усъвършенстване на способностите ви ще премине деня за много от вас. По-добри доходи и качество на живот, такива са амбициите ви и предвид реалностите около вас, сте обнадеждени. Измежду добрите развития около вас са новости, свързани с участието ви в чуждестранни проекти. Пътуванията ще са успешни.
16 май 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Ако на работното място зависите от някого, не се показвайте агресивни, както и не предприемайте действия през главата на началника си. Изпитвате желание за изява, но трябва повече да обмисляте действията си, за да не си навлечете нечии гняв, независимо от това какво мнение имате за себе си.
16 май 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Благоприятни развития ще ви помогнат да напредне-те в планираните задачи. Обстоятелствата ще се нареждат във ваша полза, стига да сте съобразителни и прагматич-ни. Някои от вас ще пътуват в подкрепа на бизнеса си или във връзка с други нужди. Позабравено познанство с някого ще възкръсне, за да ви направи и двама ви доволни.
16 май 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Днес ще сте доста заети и най-вероятно непрекъснато в движение. Работата ви ще изисква да се срещата с различни хора и да се съобразявате с желанията им. Едва ли има по-добри дипломати от вас, така че бъдете сигурни в успеха си. Очарователното ви присъствие ще бъде оценено от личност, с която бихте могли да имате емоционална връзка.
16 май 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Започнатото в последно време ще го приключите днес, или с днешния ден ще поставите началото на нещо ново. Всичко ще зависи от вас и в този смисъл е добре да се приведете в подходящата форма. Ако вече сте на почивка ще имате спокоен ден, но не прекалявайте с претенциите си към околните.
16 май 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Вземете инициативата в свои ръце, не се поддавайте на течението. Ще срещнете нов човек, който коренно ще промени живота ви. Помислете и за работата си, днес е подходящ ден за бизнес контакти. Съумеете ли да се възползвате от изгодна за вас ситуация ще спечелите стратегическо предимство. Не пропускайте този шанс.
16 май 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
С много енергия и желание за работа ще подхождате към всеки възникнал проблем. С лекота ще отхвърлите всички стари за-дължения. Възползвайте се максимално от жизнеността и отличната си форма. У дома с радост ще се оставите да ви поглезят, но и вие пригответе изненада за близките си. Взаимните и споделени чувства ще ви сплотят и направят истински щастливи.
16 май 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Развитието на делата ви подхранва увереността и надеждите ви. Новостите ще ви привличат и ще се посветите на смело начинание, обещаващо добра възвращаемост. В личен план е време да си дадете ясна сметка на къде са ориентирани предпочитанията ви и да не пречите на другите, ако не ви е интересно.
16 май 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Вариантите са повече, от вас зависи какво ще предпочетете. Порицанието, на което се подлагате не е начин да избегнете отговорностите си. Волята ви е силна. Дайте предпочитания на истинските и стойностни неща за вас и ще намерите по-бързо отговора на онова, което ви вълнува.
16 май 2021
Последни новини