От х:

Днес в x:

Ковид „затваря“ Хасковския окръжен съд за открити съдебни заседания

Заради увеличаващия се брой на заразените с коронавирус магистрати и съдебни служители и много карантинирани, спира разглеждането на открити съдебни заседания в Окръжен съд – Хасково.

Заповедта е издадена от заместник-председателя на съда.

Изключение ще се прави за делата по дежурство или други дела, с изричното разрешение на административния ръководител, гласи заповeдта.

Всички насрочени заседания за периода от 14 дни, считано от 9 декември са отсрочени за нова дата с ново призоваване на страните. Отсрочените дела ще се докладват поетапно на съдиите за насрочване за нови дати при съблюдаване на ограниченията, наложени от усложнената епидемична обстановка. Работата на съдебните служители се организира на сменен режим, съобразно утвърден график, като неприсъстващите по график служители остават на разположение.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (9)

  • 1
    ще е просто чудесно
    .....
    Все ще се намерят кандидати които да ги сменят
    ....
    Незаменима е само България
  • 2
    На
    наблюдател...
    12 -5
    10:24, 9 дек 2020
    докога съда ще си прави каквото си иска? на него се крепи законноста в държвата,а те непрекъснато спират работа, много им мил животеца... не ги е срам!
    • Ин
      Ина
      3 -5
      11:33, 9 дек 2020
      Тъпотията ти е покъртителна !
    • Аб
      Абе
      0 -3
      13:01, 9 дек 2020
      наблюдателя,тиии,шегуваш ли се?
  • 3
    Кр
    критик..
    20 -1
    10:27, 9 дек 2020
    ами след като спират работа, да излизят в неплатен отпуск, а не да им се плащат заплати от останалите работещи в държавата, които си рискуват живота!
  • 4
    Па
    Параграф 22
    10 0
    10:58, 9 дек 2020
    Ами как бе,това са крепителите и подгъзниците на онуй същество дето обикаля гламаво насам натам.
  • 5
    Мн
    много....
    7 -1
    13:00, 9 дек 2020
    ...ми е интересно,как пък все хрантутниците на държавната хранилка се "затварят"?Хубаво е да взимаш заплатката и да кладеш зеле вкъщи,нали?Що не затвори Кауфланд,Била,Лидл,Язаки?Странно,нали?
  • 6
    Ив
    Иван
    6 -1
    13:00, 9 дек 2020
    а районния?
    Каква е логиката да работи, или всичко или не така един по един на кой кога му хрумне
  • 7
    Ке
    кеи
    2 0
    17:41, 9 дек 2020
    Всички държавни институции свалят кепенците - само училищата с болни от амбиции директорки широко са разтворили врати! За такива Нервачки, Първачки - болест няма! Те са свикнали да сочат с пръст и да командват. Колкото повече хора въртят, толкова по-добре! Няма човещина, няма разбиране, няма съобразяване със ситуацията! Каквото си искат това правят. Нито мерки спазват, нито дезинфакция, събират болни със здрави! А РЗИ спи и дори не налага карантина на контактували с болни по училищата!
Последни новини