От х:

Днес в x:

15 °C

Поставиха нови табели в синята зона в Хасково за паркиране чрез SMS

Изображение 1 от 4

  Нови табели вече има поставени в синята зона в Хасково за паркиране чрез SMS от мобилен телефон. Те са монтирани на нови високи метални стълбове, които бяха сложени през седмицата.

  Надписът на новите табели е на български и английски език. Текстът указва работното време на синята зона, начина на плащане за паркиране в нея и последствия при нарушения.

  Едни от новите табели имаше в центъра на Хасково, зад полицията. Минувачи коментираха, че трудно се чете надписът, тъй като е ситен, а табелите са прекалено нависоко.

  Предстои тестване на системата за плащане чрез SMS. В края на месеца ще стане ясно когато точно ще заработи. Паралелно с плащането от мобилен телефон, ще може да се плаща чрез паркоавтоматите, на които бяха монтирани допълнителни устройства.   

  Източник: Haskovo.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (15)

  • 1
   Из
   Излишно
   22 -8
   18:15, 14 ное 2020
   Харчене на народни пари!
   • Же
    Железан
    16 -4
    19:29, 14 ное 2020
    Работа, работа и пак работа...
   • По
    поляновец
    17 -5
    23:59, 14 ное 2020
    Тъпо, по-тъпо... Тъпото
  • 2
   Си
   Сиера 90
   40 0
   19:33, 14 ное 2020
   Направо сложете табелите поне на 3 метра височина и с още по ситен шрифт никой да не ги чете ... Кой умник от общината измисли тази гениална идея ей работливи хора бравос :):)
   • Ем
    Емо
    15 0
    22:19, 14 ное 2020
    Те са на поне 3 метра
   • Ха
    хаха
    16 0
    22:30, 14 ное 2020
    То наистина си е над 3 метра хахахахах
   • Ко
    КОЙ
    17 -3
    02:07, 15 ное 2020
    Сякаш не знаеш КОЙ е умника, ами Станислав Дечев кмета на община Хасково и неговия екип от експерти.
  • 3
   Ам
   Амена
   16 -1
   06:51, 15 ное 2020
   Направо на покрива на блока да ги сложат. Що за безумие!
  • 4
   Си
   Сиера 90
   9 -1
   10:01, 15 ное 2020
   Направо си плачат за сигнал до Господари на ефира за да види цялата страна вещито и умно ръководство на община Хасково да се посмеят хората ... Работа ,работа и пак работа сложете ги на още 2 метра отгоре и станат 5 ...
  • 5
   Жи
   Жител на Хасково
   9 -1
   10:43, 15 ное 2020
   А защо махнаха знаците за инвалидни паркоместа? Или вече и те ще трябва да си плащат на бедната Община?
  • 6
   Rt
   rtr
   10 -1
   11:01, 15 ное 2020
   Работа , работа, работа
   3 парка, 20 шахти, малка част от булевард и после ?
  • 7
   32
   321
   2 0
   19:10, 15 ное 2020
   Значи сега освен 1 лев за час ще се плаща и стойноста на SMS-са,един вид ще пълним гушата и на мобилния оператор.Голямо удобство,няма що.Само дето не помня някой да ми е увеличил доходите междувременно.
  • 8
   Ха
   хахаха
   1 0
   23:57, 15 ное 2020
   тръбата е толкова дълга защото са договорили "добра" цена на метър, да може да краднат и от там
  • 9
   Та
   табела
   1 0
   11:40, 16 ное 2020
   Манджуков, по- нагоре що не ги сложихте тия табели.Не стига че шрифта е ситен на тази височина с дълекоглед трябва да се чете а кото вдигнеш глава нагоре и ти се схваща врата. Що за безумици правите от паркинги и гаражи.

  Хороскоп за 03.03.2021

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Създавате добри взаимоотношения с хората от обкръжението ви и това ви помага да разширите обхвата на интересите си. Ще спечелите, ако запазите позициите си независимо от трудностите и подготвите следващите си изяви. Други ще бъдат принудени да търсят нова работа, заради невъзможността да продължат на досегашната си.
  03 мар 2021

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Ще се заемете с важните си задачи, но не са изключени и изненади, които да наложат промяна в плановете ви. Денят е свързан и с развития от личен характер, ще имате придобивки и срещи с хора, към които храните очаквания по интересуващ ви въпрос. С колегите си бъдете общителни, но не разкривайте пред тях интимния си живот.
  03 мар 2021

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Ако представите аргументирано и по достъпен начин намеренията си, няма да се затрудните в изпълнението им. Овладени и без излишна показност, ще работите по текущите си задачи, едновременно с това договаряйки и условия по предстоящи проекти. Решаване на финансов въпрос и добри очаквания за предстоящите дни.
  03 мар 2021

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Коректното ви поведение ще се оцени от хората, с които си сътрудничите, и в замяна ще получите същото. Не се притеснявайте излишно за проблем, касаещ близък човек. Ще съумее да се справи сам, а ако поиска помощ – не му отказвайте. Парични вложения ще ви накарат да потърсите съвет от хора, занимаващи се с инвестиции.
  03 мар 2021

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  И творческите и професионалните ви амбиции ще намерят реализация днес. Не се колебайте да се обграждате със сътрудници, защото те ще се окажат от решаваща роля при един служебен проблем, който ще доведе до финансов успех. Едно запознанство е възможно да прерасне в голяма любов.
  03 мар 2021

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Ще се погрижите за детайлите в работата си, за да елиминирате изненадите и постигнете очакванията си. Благодарение на организираността и предвидливостта ви, средствата ще ви стигнат за всичко, което планирате. Занимаващите се с бизнес ще реализират търговска сделка или доведат споразуменията с клиенти и партньори до предстояща такава.
  03 мар 2021

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Ще проявите сърдечност и разбиране в отношенията си с околните. Каквито и да са причините, те ви правят по-добри и социално ангажирани, което ви отличава в сивотата на деня. Ще постигнете намеренията си, не спирайте, а работете в същия дух. Дипломатическите ви умения отново ще се проявят.
  03 мар 2021

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  За някои от вас работа ще продължи и то с придобивки. Ще постигнете това, за което се борите, като оставате доволни. Погрижете се за близките си, те очакват това от вас. По отношение на личните си амбиции е добре да посветите в тях и партньорите си, ако имате такива.
  03 мар 2021

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Запазете съмненията за себе си, защото липсата на информираност може да ви подведе. Финансовите ви успехи ще зависят от това, доколко добре ще изиграете картите си. Предстоящо събитие ви зарежда с вълнения, но и с известно притеснение. Мълчанието ви може да се изтълкува двузначно.
  03 мар 2021

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Някои от вас ще се занимават с организационни въпроси, свързани с работата им. Имате възможност да работите на спокойствие и да напреднете наистина много. Не се отказвайте от идеята, дадена ви от ваш близък. Впоследствие ще откриете безспорни предимства и възможности за в бъдеще.
  03 мар 2021

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Тревогите ви, свързани с близък човек ще отпаднат. Нещата около него започват да се развиват в благоприятна светлина и това внася спокойствие в семейството. Благодарение на последователните си действия имате шанс да реализирате отдавна планувано начинание.
  03 мар 2021

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Денят ще премине изцяло под знака на деловите ви успехи. Усетът ви за изгодни инвестиции ще ви открие добра възможност да увеличите финансовото си състояние. С помощта на нови партньори ще укрепите позициите си в избраната от вас сфера на действие.
  03 мар 2021
  Последни новини