От х:

Днес в x:

20 °C

Гимнастичките на „Юнак“ станаха вицешампионки на държавното в София

Изображение 1 от 3

  Гимнастичките на хасковския клуб „Юнак“ записаха силно участие в провелите се през уикенда състезания в София – Държавен личен отборен шампионат и турнир под егидата на Йордан Йовчев.

  В шампионата отборът на момичетата старша възраст от „Юнак“ остана на крачка от титлата, оставайки на второ място. Най-силно представяне в индивидуалната надпревара направи Кристин Кръстева, която се класира на първо място в многобоя. На отделните уреди Кристин е първа на смесена успоредка, греда и земя, както и трета на прескок.

  При момичетата младша възраст, гимнастичките на „Юнак“ се класираха на шесто място. Най-силно представяне в индивидуалната надпревара записа Персиана Генева – 15-та в многобоя.

  Във възрастовата група на децата, в отборното класиране „Юнак“ е на осмо място от 16 отбора. От хасковските състезателки най-силно се представи Нехир Юсуф, която се класира на 20-то място в многобоя от 94 гимнастички.

  Турнирът под егидата на Йордан Йовчев се проведе вчера. В отборното класиране клуб „Юнак“ е на четвърто място сред всички участващи отбори. В многобоя Кръстева е първа. В хасковския тим бяха още Виктория Кирякова и Даная Тодорова.

  Източник: Haskovo.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (4)

  • 1
   Ti
   tim
   6 0
   19:25, 2 ное 2020
   Браво!
  • 2
   Бр
   Браво и от мен
   3 0
   20:17, 2 ное 2020
   Бъдете живи и здрави,деца.Желая ви много успехи и безкрайни звездни мигове!
  • 3
   Ни
   Николова
   1 0
   00:37, 3 ное 2020
   Браво! И на децата , и на техните всеотдайни треньори!
  • 4
   Д-
   Д-р Дулитъл
   2 0
   09:26, 3 ное 2020
   Пазете се деца, всички от ГЕРБ са серопозитивни !

  Случаен виц

  Последни новини