От х:

Днес в x:

Гимнастичките на „Юнак“ станаха вицешампионки на държавното в София

Изображение 1 от 3

    Гимнастичките на хасковския клуб „Юнак“ записаха силно участие в провелите се през уикенда състезания в София – Държавен личен отборен шампионат и турнир под егидата на Йордан Йовчев.

    В шампионата отборът на момичетата старша възраст от „Юнак“ остана на крачка от титлата, оставайки на второ място. Най-силно представяне в индивидуалната надпревара направи Кристин Кръстева, която се класира на първо място в многобоя. На отделните уреди Кристин е първа на смесена успоредка, греда и земя, както и трета на прескок.

    При момичетата младша възраст, гимнастичките на „Юнак“ се класираха на шесто място. Най-силно представяне в индивидуалната надпревара записа Персиана Генева – 15-та в многобоя.

    Във възрастовата група на децата, в отборното класиране „Юнак“ е на осмо място от 16 отбора. От хасковските състезателки най-силно се представи Нехир Юсуф, която се класира на 20-то място в многобоя от 94 гимнастички.

    Турнирът под егидата на Йордан Йовчев се проведе вчера. В отборното класиране клуб „Юнак“ е на четвърто място сред всички участващи отбори. В многобоя Кръстева е първа. В хасковския тим бяха още Виктория Кирякова и Даная Тодорова.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (4)

    • 1
      Ti
      tim
      6 0
      19:25, 2 ное 2020
      Браво!
    • 2
      Бр
      Браво и от мен
      3 0
      20:17, 2 ное 2020
      Бъдете живи и здрави,деца.Желая ви много успехи и безкрайни звездни мигове!
    • 3
      Ни
      Николова
      1 0
      00:37, 3 ное 2020
      Браво! И на децата , и на техните всеотдайни треньори!
    • 4
      Д-
      Д-р Дулитъл
      2 0
      09:26, 3 ное 2020
      Пазете се деца, всички от ГЕРБ са серопозитивни !
    Последни новини