От х:

Днес в x:

Плоскоземец обяснява защо никой не е паднал от ръба на Земята

Плоскоземците са хора, които имат навика да игнорират очевадните факти и като цяло не се славят с желязна логика.

Дори и да се престорим, че всички планетарни доказателства, че Земята е кръгла, не съществуват, и да се абстрахираме от безбройните експерименти, които можем да направим вкъщи, както и от множеството великолепни снимки на нашия дом, заснети от Космоса, в техните безумни аргументи продължава да съществува един огромен недостатък, който се нуждае от обяснение.

Накратко – ако светът е плосък, защо интернет не е пълен с новинарски истории за хора, падащи от ръба му?

Преди време изявеният плоскоземец Конър Мърфи обясни защо това не се случва.

„Да паднеш в какво, разбирате ли какво казвам? Няма ръб. Това схващане е погрешно – казва Мърфи пред Unilad. – Ние разглеждаме Земята като затворена система. Съществува вода отгоре, там е и небесната твърд – или куполът – има вода над него и вода под него. Не можеш да напуснеш (Земята) – не съществува антигравитация, която да ни позволява да се реем наоколо и да попадаме на други Слънца и неща.“

Т.е. никой не пада от ръба, защото живеем един гигантски снежен глобус. Аха.

В същото интервю пред Unilad Мърфи обвинява NASA, че крие факта, че Земята е плоска, за да изкарва повече пари. Малко след това самият той влиза в противоречие с предишното си твърдение, че живеем под гигантски купол, обяснявайки, че в края на земята ни чака гигантска ледена стена. А дали няма и някой и друг дракон на нея?

Източник: obekti.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини