От х:

Днес в x:

9 °C

Опашка от чакащи пред Паспортна служба в Хасково

Изображение 1 от 6

  Опашка от хора се образува пред Паспортна служба в Хасково. Тази сутрин пред вратата на звеното към МВР чакаха над 50 души за подновяване на различен вид документи. Повечето бяха за смяна на задграничен паспорт.

  Припомняме, че от началото на септември отпадна изискването за отрицателен PCR тест за пристигащите от Турция, Сърбия и Беларус у нас. Сред чакащите пред Паспортна служба в Хасково бяха предимно завърнали се хора от Турция, но и от Германия. Те се ядосваха, че се налага да чакат с часове за подмяна на документи. Освен това недоволстваха от организацията пред службата, тъй като между хората няма осигурена дистанция.

  През месец август, служителите на сектор „Български документи за самоличност“ в Хасково са обслужили близо 19 000 граждани, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

  До края на 2020 година изтича валидността на 16 934 лични карти, 17 385 паспорта и 13 559 шофьорски книжки. През 2021 година ще изтече валидността на общо 79 532 документа, от които – 36 573 лични карти, 22 607 паспорта и 20 352 шофьорски книжки.

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (9)

  • 1
   Ам
   Американски Хой Космат
   12 -8
   11:14, 8 сеп 2020
   И аз се ядосвам когато чакам за подмяна на Американския паспорт
   ..... Късаш си номерче и когато те извикат ... 4-5 часа
   Обаче ако кажеш копче и охраната ще извика полицаите
   .....Така че
   има и по - тежки случаи ....
  • 2
   +-
   +-
   12 -4
   13:42, 8 сеп 2020
   Недоволни били от дистанцията.
   Това кой да го следи и спазва, ако не най-вече самите чакащи?!
   Или искат да им напраскат актовете и после глобите по 300 лева и да ревнат колко било лошо в България.
  • 3
   Ня
   Някой
   17 -4
   13:57, 8 сеп 2020
   Много абита гледам и "пингвини" също. Това е всяка година по-това време! Турска му работа!
   • Да
    Данила Авишевич
    9 -1
    17:47, 8 сеп 2020
    Да живее нерушимата дружба с братята мюсюлмани
  • 4
   Кр
   Крайно
   20 -5
   14:14, 8 сеп 2020
   време е да се премахне двойното гражданство!В Германия дали има такова?
   • Ге
    Германец
    2 0
    09:37, 10 сеп 2020
    Да в момента всички турски гастербайтери в Германия са с двойно гражданство, имат и турско и немско гражданство.
  • 5
   Ча
   Чакал недочакал днес
   11 -1
   16:23, 8 сеп 2020
   Моля вземете мерки и подобрете организацията!
   • До
    Добродушния Овчар
    2 0
    06:31, 9 сеп 2020
    Кво може да направим
    като всички сте се скупчили като уфце на чешма
    в един ден ?
  • 6
   Xx
   XXX
   1 0
   11:38, 10 сеп 2020
   Да чакат като не им стига акъла , защо чакат последният момент , защото се правят на големи дяволи и тарикати .

  Хороскоп за 29.11.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Благоприятна възможност да проявите организаторските си умения. Съобразявайте се с обстоятелствата и ще напреднете. Овладейте връхлитащите ви емоции, за да ви е по-лесно си намерете някого, на когото да изплачете болката си. Семеен проблем постепенно отшумява и това ще ви успокои.
  29 ное 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Повечето от вас ще предпочетат да се посветят на почивка през този ден, тъй като изминалата седмица е отнела голяма част от силите ви. Идеята ви ще бъде подкрепена от хората около вас, които едва ли ще ви оставят да скучаете. Проявете повече ентусиазъм относно планирано мероприятие, в противен случай рискувате да развалите настроението на близък човек.
  29 ное 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Възможни са проверки от различен характер: финансови, семейни, приятелски. Въведете в ред документацията си, погрижете се за близките си и не пренебрегвайте поетите ангажименти. Не търсете непременно недостатъците у другия, помогнете му да изрази по-добре себе си, като го насърчите към това.
  29 ное 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Възможно е обстановката у дома ви да е напрегната сутринта и с действията си най-вероятно няма да допринесете с нищо за промяната и към по-добро. Препоръчително е да не се задържате дълго време в къщи и да потърсите поле за изява навън. Делови начинания ще получат благоприятно и донякъде неочаквано развитие, което ще ви създаде допълнителна работа.
  29 ное 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Много неща ще ви радват днес, но не можете да бъдете навсякъде. Трудно е да угодите на всички, но важното е да живеете пълноценно. Не изхвърляйте нищо, нещата не винаги са такива, каквито изглеждат. Предстои ви желана промяна, която значително ще свали напрежението, още повече, че ще има с кого да я споделите. Насладете й се.
  29 ное 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Станете по-балансирани и не допускайте да ви връхлитат емоционални натоварвания. Излезте на чист въздух сред природата или се срещнете с приятни за вас хора. Случващото се ще бъде такова, че трябва да разчитате само на себе си. Очаква ви работа, но имате шанс да обърнете нещата в своя полза.
  29 ное 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Стресът се отразява неблагоприятно на контактите ви днес, реагирате на всяка невинна забележка. Починете си и не влизайте в конфликти. Денят е подходящ за отмора, среща с приятели и неща, които ще ви помогнат да се отпуснете. Не пропускайте да изпълните обещанията си, по тях съдят за сериозността ви.
  29 ное 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Личният ви живот ви предлага много предизвикателства и като че ли днес поглъща цялото ви внимание. Трудно ви е да се съсредоточите върху каквото и да било. Днес от това нищо няма да изгубите, така че спокойно подреждайте интимния си свят.
  29 ное 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Не се скъпите на комплименти и дори на моменти прекалявате. Бъдете по-уравновесени в тази насока, може да ви разберат погрешно. Някой от вас днес ще имат изключителен празник в семейството си. А ако се колебаете как да прекарате вечерта, знайте че ще ви бъде отправено предложение, което ще ви зарадва и отмори с настроението си.
  29 ное 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Денят ви ще бъде много приятен, най-вече поради успехите в личен план. Удава ви се шанса да зарадвате семейството си. Напоследък сте занемарили здравето си и това може да ви изиграе лоша шега. Полагайте повече грижи в тази насока.
  29 ное 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Съзнателно ще промените отношението си към проблем, който ви е занимавал наскоро. Това ще ви помогне да се освободите от напрежението и да насочите погледа си към хубавите страни на живота си. С излъчваното от вас очарование ще привличате интереса на другите. Направете ги щастливи.
  29 ное 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Занимания на открито и пътуване с приятели може би ще удовлетвори страстта ви към приключения. Не се притеснявайте дори и да не сте в предни позиции на инициативата, това е чудесен повод да се разтоварите. Едва ли ще отхвърлите предложение за среща с някой, който не спира да ви вълнува.
  29 ное 2020
  Последни новини