От х:

Днес в x:

Награди за пожарникарите от Хасково, участвали в потушаването на огнищата миналата седмица

Изображение 1 от 2

    Министърът на вътрешните работи Христо Терзийски награди 60 пожарникари, участвали при гасенето на големите пожари в региона на Хасково, които вилняха през последната седмица.

    Церемонията по отличаването на служителите от „Пожарна безопасност и защита на населението“ се е провела днес в Областната дирекция на МВР в Хасково, съобщиха от Областна администрация. На нея са присъствали и главният секретар на МВР- главен комисар Ивайло Иванов, областният на област Хасково д-р Стефка Здравкова, зам.-директорът на ГДПБЗН Асен Игнатов, директорът на ОД на МВР-Хасково ст. комисар Ангел Цанков и директорът на РДПБЗН-Хасково комисар Николай Вълчев.

    Министър Терзийски е изказал благодарност и уважение към професионализма на служителите на Пожарна безопасност, както и към всички включили се в овладяването на стихията. Той е благодарил на ръководителите на всички структури и на областния управител за създадената много добра организация.

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (7)

    • 1
      Го
      гочо
      7 -1
      22:28, 13 авг 2020
      Каква ще е наградата к с брада или без брада награда трябва да има за целиятБългарски работещ народ а не само за пожарникарите изгасили оганя защото оганя който гори от гняв в душата на всеки измъчен човек в тая скапана държавица не може никога да бъде огасен награда трябва да има за лекарите за хората които работят от сутрин до вечер в разни магазини да се грижат за вашето ядене и ремонти кадето имат контакти с най различна паплач по време на епидемия защото в всяка европейска страна се дават помощи на хората пострадали от епидемията при нас почти всички пострадахме кой без работа кой др но награда к.р
    • 2
      Сп
      Според мен
      13 -2
      22:57, 13 авг 2020
      Това си е тяхно задължение за което взимат заплати. Осигуряват ги на реални заплати. Пенсионират ги по рано. И получават незнам си колко заплати накуп
      • Аа
        Аааи работят
        5 -1
        22:59, 13 авг 2020
        Максимум 180 часа на месец докато в демократична българия се работи по 250 минимум.
    • 3
      Ня
      Някой
      5 0
      07:44, 14 авг 2020
      А ние си помислихме че министъра на МВР идва в Хасково по-друг повод ама не е така за жалост! Много хора са се досетили какво имам предвид.
      • До
        Дон Бльон
        7 0
        08:31, 14 авг 2020
        Е да де- амааа. нъцки!
        Те вече не се крият, че командват заедно - министър на МВР от герб(умишлено с малки букви) , и началник на РПУ-Хасково от ДуПеСЕ.
        Какъв синхрон, каква топла предгръдка между тези две анти-български партии!
        Както казваше баба ми - Гром да ги разпръсне!!!
    • 4
      Из
      Избор
      3 0
      09:50, 14 авг 2020
      Избори наближават, избори! Така се купуват "държавни служители"!!! Защо трябва да награждават някой служител, който трябва да си изпълнява задълженията по ЗАКОН? Какви са наградите, които са раздали на тези "зрители" на пожара? Защо твърдяха че са опожарени над 100 хил. декара, а след като дойде лично най-големия ПОЖАРНИКАР на държавата- Бойко Борисов, по настоящем се води мин. пред., декарите бяха намалени под 50 хил. ? Кой ЛЪЖЕ пак, отново и за пореден път? Защо в пожарната в Хасково работят пенсионирани старци, които са опасни не само за работата която вършат но и за хората и околната среда- природата? Каква е откриваемостта на причините за пожарите, че ги нагаждават? Много са въпросите, които ще останат без ОТГОВОР? ИЗБОРИ идват ИЗБОРИ!!!
    • 5
      Въ
      Възмутен
      3 0
      10:15, 14 авг 2020
      Какви награди? Пожара изгори всичко! Те не успяха да го потушат, а само гледаха отстрани как ще изгори всичко и сам ще угасне.

    Още новини

    Последни новини