От х:

Днес в x:

Елитът на наркотрафика в хасковския съд, но като публика

В залата е елитът на наркотрафика. Така определи публиката на днешното съдебно заседание прокурорът Петър Мидов. Двайсетината момчета с черни очила, по къси гащи, със златни ланци и джапанки бяха дошли да чуят решението на магистратите по искането на прокуратурата за налагане на постоянна мярка „задържане под стража" за Мустафа Юмер и Айдън Хасан (на долната снимка), и двамата от Момчилград.



Те бяха задържани в събота след като на ГКПП Капитан Андреево в колата на Себахтин Мустафа бяха открити 50.700 кг. хероин. При проведената спецакция ченгетата спипаха получателя на пратката – Мустафа Юмер, а малко по-късно в Кърджали бе арестуван и Айдън Хасан, сочен за организатор на канала. Според разследващите дрогата е била предназначена за Западна Европа.



Защитник на единият от арестуваните бе известният столичен адвокат Илиян Василев, познат от телевизията като защитнник на много знакови фигури от подземния свят. Това според юристи показва, че арестуваните не са дребни играчи на наркопазара или пък имат мощни покровители от високите престъпни етажи.



Съдът постанови за двамата закопчани постоянна мярка „задържане под стража".
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини