От х:

Днес в x:

Бой между жени във Вълкович завърши с лека телесна повреда

В РУ-Джебел е образувано досъдебно производство с постановление на Районната прокуратура в Момчилград за нанесена лека телесна повреда на 39-годишна жена при свада с родственица в село Вълкович.

287 моторни превозни средства са били проверени в хода на специализирана операция на територията на РУ-Момчилград с цел подобряване на обстановката по безопасност на движението в периода от 15 юни до 21 юни. 120 са констатираните нарушения, за които са съставени 10 акта, 32 фиша по ЗДвП, заснети са 78 клипа за превишена скорост, за които ще бъдат издадени електронни фишове.

31-годишна с лек автомобил „Фолксваген“ блъснала паркиран автомобил „Ауди“ при излизане от ред на паркирани автомобили на ул.“Миньорска“ в областния град вчера малко преди 12 часа. Водачката напуснала мястото на произшествието и била установена по-късно. Съставен е акт по ЗДвП.

 Сухи треви и храсти са горели вчера в землището на село Поточница и отпадъци до разклона за село Патица. Екипи на пожарните служби в Крумовград и Кърджали загасили пожарите, причинени от небрежна работа с огън. Няма нанесени щети.

Екип на пожарната служба в Момчилград отводнил мазе на игрална зала в града след подаден сигнал вчера в 15 часа.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини