От х:

Днес в x:

Депутатите от ГЕРБ Хасково дават Нинова на главния прокурор заради неистини за водата

Изображение 1 от 2

    Народните представители от Хасково  внасят сигнал до Главния прокурор за проверка на изявления на Корнелия Нинова от парламентарната трибуна. Това съобщиха от местната централа на ГЕРБ.

    Поводът за реакцията на Евгения Ангелова, д-р Георги Станков и Митко Полихронов, е казаното от лидера на БСП по повод водата в Хасково.

    „Вече няколко пъти г-жа Корнелия Нинова изрича неистини от най-високата трибуна- тази на Народното събрание. Водата в Хасково е разрешена за ползване от 18 май 2020 година със заповед на директора РЗИ Хасково. От този ден хората могат да ползват водата без никакви притеснения“, заяви днес депутатът Евгения Ангелова. Тя уточни, че  когато лидер на голяма политическа сила застане на най-високата трибуна на НС и говори неистини, това е притеснително. „Когато в петък, в декларация на ПГ Нинова изрече това, ние приехме, че тя може би не е разбрала. Но когато и днес отново повтори същото, решихме, че е моментът да предприемем действия.

    Затова ще поискаме в сигнала си главният прокурор да провери действията на г-жа Нинова дали те са законосъобразни, дали има всяване на страх и паника, дали това касае националната сигурност и се надяваме това разследване да доведе до успокоение на хората и да стане ясно, че водата в Хасково е годна за пиене“, категорична е Ангелова.

    Д-р Георги Станков заяви, че в ГЕРБ са свикнали  Нинова да говори неистини. „Но когато тези неистини създават психоза сред населението, това вече е притеснително. Много хора от Хасково са притеснени от това, което тя казва, затова смятам, че твърденията й са неприемливи и съм убеден, че действията й трябва да бъдат проверени“, подчерта д-р Станков.

    Третият представител на ГЕРБ Хасково в НС Митко Полихронов съобщи, че ще поканят и останалите депутати от Хасковски избирателен район да подкрепят искането им за проверка на думите на Корнелия Нинова.

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (50)

    • 1
      То
      Тошко
      98 -13
      14:18, 17 юни 2020
      Някой пие ли от водата.Само за битови нужди става. Вие нашите народни представители без каквато и да е партийна принадлежност пийте от нея.Да ви е сладко.
      • По
        Порчо
        79 -10
        15:37, 17 юни 2020
        Днес от чешмите тече черна вода! Това не е лъжа! Нека тази Евгения не знам си коя да дойде! Ще и налея една туба. Да пие, да пие...
      • Ко
        Колев
        65 -3
        18:39, 17 юни 2020
        Тези депутати, световно неизвестни, които никой не е чул или видял на трибуната на Парламента, подозирам, че действат по команда. Затова не им вярвам. Водата ни в Хасково е отвратителна. Как не им е неудобно. С какви очи утре ще погледнат хасковлии. Или може би показват собственото си безличие...
      • Де
        Депутат от ГРОБ/ДПС
        14 -4
        00:02, 18 юни 2020
        И аз спя
        в спалнята с чекмедже пълно с евра
        и кюлчета злато
        ....
        само че пистолета го държа под възглавницата - Не се знае кога Ангел Войвода
        ще дойде да ме дере :))
      • Въ
        Въпрос до Митьо Полихронов
        19 -2
        05:20, 18 юни 2020
        Митьо ,
        тва тия 500 евро банкнотите дето шефа ти Боци Маймуната
        ги държи в нощното шкафче ,
        по челата ли ви ги лепи
        или по пххххте ?
    • 2
      Би
      Бизнес партньор
      88 -10
      14:32, 17 юни 2020
      Митко Полихронов е мошеник и измамник. Той си гледа интереса. Беше от БСП, СДС, НДСВ, Новото време, сега е от Герб, после ще мине от ДПС. Само далавера да има. Автомобилите, които се продават в сервиза му са силно катастрофирали и след това ги поправят и ги продават като премиум селекшън, с гаранция, че нямат удари!
      • По
        Порчо
        26 -1
        22:22, 17 юни 2020
        Напъните на хасковските т.нар. депутати от ГРОБ са за да тушират и неглижират няколко дневните оси...ания на Барба Ганьос. В тази светлина се сещам за онзи виц, където един млад мъж и една бабичка пътували с влак в едно купе. Добре ама мъжът го напънало и изпуснал една ******. За да замаже гафа, той започнал да драска с нокът по стъклото, зер това което се е чуло е от драскането. А бабичката го погледнала и му казала: - Момче, на звук го докара. Да видим сега как ще удурдисаш миризмата.
        Та нашите "представители" на звук го докарват, ама много мирише бе! Явно днес в гробарската централа имаше колективно насиране.
      • По
        По партньорски
        11 0
        11:37, 18 юни 2020
        Селска алчност е името му.Горкия още не се е сетил да бяга с 200 от тази каша, наречена политика на ГЕРБ.Сигурно , ще е много изненадан , когато му изземат имуществото, но това е цената на мръсните пари.
    • 3
      Ди
      Дичева
      75 -9
      14:35, 17 юни 2020
      Тия депутати-послушковци, дали пият от чешмата вода и ползват ли я за готвене??? Не вярвам!!! За какви битови нужди е годна? Къпане, пране - може..Но тя се води "питейна"!?
    • 4
      Бе
      Безпартиен
      75 -9
      14:43, 17 юни 2020
      Аман от какива депутати ,,пръдльовци,, от село. Само крлепира си гледат. Ако имате малко срам сами ще прецените, че не ви е там мястото.Но когато самочувствието ти е повече от ума..... вървиш и се вреш.То е пълно с такива ,,партийни,, величия. Града е малък и се знае кой колко струва.....Събрани от кол и въже без авторитет и ценз. Пада ни се като си ги избираме и търпим......
    • 5
      Фа
      Фарук
      63 -7
      14:49, 17 юни 2020
      Водата в каната с филтър е с пясък.
    • 6
      Са
      Сапето
      54 -9
      14:57, 17 юни 2020
      Я, искам да ги таковам тия депутати с неумити Гъзове, та да ги сърбят цяла неделя!!
      • 44
        4444
        23 -3
        17:33, 17 юни 2020
        С 200 километра ли? ха-ха
      • Шм
        Шмайзера на Архимед
        10 0
        08:09, 18 юни 2020
        Ако ги разстрелям тия депутати
        ще има избори за
        Нови депутати в Хасково :))
    • 7
      Мо
      Моралисти
      15 -60
      15:07, 17 юни 2020
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
      • До
        Дон Бльон
        54 -5
        15:28, 17 юни 2020
        Извинявам се за "тъпият" въпрос!
        От чешмата ли пиеш вода, или си я купуваш бутилирана?
      • Затвори си устата щото е пълна с "екскременти" дето ги изсипват там господарите ти. И като я затвориш ………….гълтай, гълтай , гълтай да ти е сладко от гербераските господарски л......йна
      • Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара, натиснете тук
    • 8
      Бс
      БСП Хасково
      51 -5
      15:37, 17 юни 2020
      И като я осъдят Курнелия , тя ще заяви в съда "Нека един месец дУпетатите дето ме съдят да бъдат поставени в изолатор и да се мият, пият и готвят само с чешмяна вода. Ако се съгласят да го направят ще се призная за виновна, ако не се съгласят тогава аз ще ги съдя за уронване на "доброто" име дето ми е останало.
      • По
        Порчо
        52 -7
        15:48, 17 юни 2020
        А ******* като го осъдиха, че е лъжец, какво се случи?
      • Ша
        Шайзе
        5 -33
        17:51, 17 юни 2020
        Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара, натиснете тук
      • До
        До Шайзето
        22 -2
        20:19, 17 юни 2020
        Ей манго... Това ли са ти опорните точки. Така ли защитаваш герб.... Отивате си.
        А ся ми кажи с тая уранова мътна вода супа ли си правиш.. Пиеш ли от нея... Щях да питам къпиш ли се с нея ама отговора ще е ясен.... НЕ



        МАНГО БЕ МАНГО
    • 9
      Ви
      ВИК-ГЕРБ
      62 -9
      15:54, 17 юни 2020
      Те не само изглеждат като глухонеми но и се държат като такива. Да ви попитам някой от вас да ги е чувал да говорят ? Да кажат нещо , каквото и да било. Няма и да ги чуете , защото ако ги чуете ще си дадете сметка че тези хората са измамници и за това гледат да си мълчат и да се скатават докато си вземат от народните пари. Тази пръдла Евгения Ангелова е продавала козметика в САЩ преди да я назначат за Човешки Ресурси във ВИК-ГЕРБ и сега се подвизава забележете в комисията по бюджет и финанси в парламента. На въпрос от журналисти към нея по аферата Божков , същата тази госпожа отговори "Ооо не знам , не мога да коментирам!" , ами не можеш мила ,това не е да продаваш парфюмчета и червила на негри. Другия Георги Станков който има физиономия на дебил какъв доктор е от кой бостан в Любимец са го измъкнали този не мога да разбера и до сега за мен си остава мистерия. Полихронов чака на гюме да си вземе парите и гледа да се скатава цял живот си е бил такъв. Та глухонямата група от Хасково сега е притисната от този който ги назначи в парламента да вдигнат малко шум, за да си оправдаят присъствието в шайката.
      • Сн
        Снежи
        47 -3
        16:08, 17 юни 2020
        Така като се замисля верно никога не съм ги чувал да обелят и една дума. Много точно определение глухонямата група , пълно е с такива в парламента. Как и кой ги избира такива въобще не ми е ясно. Ако продължаваме така народа ще има много да тегли.
      • Дж
        Джери
        47 -2
        16:23, 17 юни 2020
        Това са празни хора , няма какво да кажат защото са прости , за това си мълчат. Това е условието когато си прост но искаш да вземаш пари за нищо работа. Мълчиш и се ослушваш като пръднал заек в люцерна.
      • 44
        4444
        40 -5
        17:37, 17 юни 2020
        Тъпата Пекинска патица от Виетнам, пардон - тъпата Кърджалийска п.тка да не мислите, че като много говори, я върши някаква? Та и тези - дали ще кажат нещо или не - Падишаха решава!
    • 10
      11
      11111
      31 -4
      15:55, 17 юни 2020
      след пачките с евро и кюлчетата злато им ...вярвам...
    • 11
      Jh
      JHB
      7 -44
      17:39, 17 юни 2020
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
      • До
        Допълнение
        5 -38
        18:03, 17 юни 2020
        Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара, натиснете тук
      • Ла
        Ламята с много глави
        8 -1
        20:49, 17 юни 2020
        Точно така мога да опиша партиите в България.Многото глави са партиите ,всички глави са много лакоми и пълнят техния си търбух от нашите данъци в съгласие и чат пат имитират някой скандал между тях.Подриването на европейската и Бивша хубава държава става по този начин: http://afera.bg/%d0%bd%d0%be%d0%b2%d0%b0-%d0%b1%d0%be%d0%bc%d0%b1%d0%b0-%d0%b5%d1%82%d0%be-%d0%b3%d0%b8-%d0%b4%d0%be%d0%ba%d0%b0%d0%b7%d0%b0%d1%82%d0%b5%d0%bb%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%b0%d1%82%d0%b0-%d0%b7%d0%b0-%d0%b7/
      • Х
        Х
        21 -1
        05:45, 18 юни 2020
        И каквп е излъгала Нинова бе глупендер смотан. Че водата ни е ужасна и 3 годишните го знаят. Ама от простаци в тоя турски град
    • 12
      Ха
      Хамбаристан
      45 -4
      17:51, 17 юни 2020
      Хасково.нейтън, кога ли ще спрат коментарите?
      Както е тръгнало тези тримата си направиха антикампания направо. ЩО за хора сте вие "дами и господа", къде живеете, Вие не знаете ли, че водата в Хасково е отровна от 10 години и правителствата и кметовете на ГЕРБ не направиха нищо или направиха всичко възможно за да натровят всички. Кой нормален човек, гражданин и трезво мислещ Хасковлия ще се върже на вашата евтина кампания. СРАМ и позор. г-та Ангелова не е на себеси а другите двамата са описани много точно в предишните коментари. ЗАЩО гласувате за тях съграждани?
      • Къ
        Къде е наш Делянчо?
        10 0
        11:45, 18 юни 2020
        Къде е наш Делянчо? Защо не го ползват за медийна бухалка или мама , ще го изгони от квартирата ?
    • 13
      Гн
      Гнусни!
      38 -2
      17:51, 17 юни 2020
      Някой реши да си купи фабрика на 9 септември, на гърба на гражданите на Хасково. Трима, за които НИКОГА не бих гласувал.
    • 14
      https://www.haskovo.net/news/466482/Dobrev-obestha-kray-na-problemite-s-piteynata-voda-v-Haskovo-do-3-meseca - преди колко време е публикувана. Как се лъже!!!
      • Пе
        Перманентен лъжец
        7 0
        11:47, 18 юни 2020
        Това алчно момченце с перчемце е Перманентен лъжец.Ще надмине боса на хунтата по лъжи .
    • 15
      Ст
      Стой и гледай
      34 -3
      18:02, 17 юни 2020
      Тези сега четата всички коментари и се радват, защото не могат да разберат каква глупост направиха.
      Разберете го, няма да сте народни представители повече от Хасково!
      Най-голямото наказание за "народните представители" сегашни и кандидати за такива е 0% избирателна активност в деня на изборите!
      • Гл
        Гледай и стой
        0 -25
        18:50, 17 юни 2020
        Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара, натиснете тук
      • Х
        Х
        18 0
        05:47, 18 юни 2020
        До гледай и стой..
        Тъпо копеле си.
        Я ми кажи 2ната коалиция ГЕРБДПС
    • 16
      Ко
      Компакт
      40 -2
      18:17, 17 юни 2020
      Тази Евгения Ангелова е много далече от истината и да излезне отпред и каже аз и моето семейство редовно използваме за питейни нужди от водата в чешмите и го докаже лично ще и дам моята месечна заплата ,ако това е 100% истина. Даже може и да извикаме Господари на ефира с техния знак" Обещано" без никакви притеснения.Как може да сте толкова нагли всичките депутати на тази снимка и казвате на ченото бяло ...
    • 17
      Ъъ
      ЪЪЪ хасковлия
      41 -2
      19:38, 17 юни 2020
      Ъъъ нека Евгения Ангелова не говори от името на хасковлии.Ъъъ аз като местен не се чувствам засегнат или притеснен от думите на Нинова.Ъъъ притеснен към от ЪКЪНЕТО на калинката Евгения и от твърдението,че водата е хубава за пиене.Нека ъкъщата да излезе публично и изпие чаша вода.
    • 18
      Х
      Х
      33 -3
      20:28, 17 юни 2020
      За жалост ако излезнем пак на протест заради мръсната ни и скъпа вода (да не говорим че е уранова) пак по медийте ще извъртят че сме защитници на Нинова(комуняги рубладжии и други) а реално погледнато имаме ужасна вода. От 30 години си купуваме вода за да пием и готвим с нея.
      Лъжа ли е???
    • 19
      Bl
      Blessings
      31 -3
      20:32, 17 юни 2020
      Заплахата за националната сигурност иде именно от послушните хора без свое мнение и мисъл, действащи по заявка. Упс! Гледайте за дронове!
    • 20
      11
      1111
      25 -2
      20:35, 17 юни 2020
      Депутати депутатки водата е леш и не става я кажете какво става с санирането с новото старо финансиране на панелните блокове дайте яснота на хората кога и кои блокове най после ще се работи по тях !
    • 21
      Al
      Alfa renegat
      18 -1
      22:55, 17 юни 2020
      На 19.05.2020г една друга група даде изявление за водата,че вече е годна.Там също така бе дадена препоръка към Вик за тримисечен мониторинг,като всеки месец се вземат пржби за анализ????????Както тогава,така и сега се казва без дабъде показан поне един документ доказващ,че водата е годна за консумация.Можеби и господата загрижени за нашето спокойствие не разполагат с токъв.Публикувайте ги тези"добри резултати" пък ние по протите от вас да се убедим,че нещо е свършино. Или става въпрос за нещо много сериозно и стряскащо????????Надявам се един ден даги видим тизи резултати от прословутите изследвания.
    • 22
      Боже, боже, тримата глупаци!!!На тази майката съм я виждал многократно да носи минералната водичка.Пази Боже!!!
    • 23
      11
      11111
      16 -2
      09:19, 18 юни 2020
      преди да влезе в сила забраната за пиене на водата- 6-7 месеца са знаели че е негодна но хората не са били информирани...Та кой трябва да бъде подведен под отговорност за тогава...Пак ГЕРБ...защото тогава реално народа е пил ...вода за промишлени нужди ...а след това 3 години я е плащал за ...питейна...та кой е за съдене...
    • 24
      Хи
      Химена
      13 -1
      11:01, 18 юни 2020
      Митко Полихронов - господин двете любовници ! Защо ли не обръща внимание на г-жа Полихронова ? Много сте умнички всички Гербаджийчета - палячовци !
    • 25
      Ку
      Курти
      6 -2
      11:38, 18 юни 2020
      Няма да мрънкате.....няма....много си е хубавка партия герб,много....и тия момци и моми......след няколко месеца са изборите....тогава ще мислите с главите си а не с гъзов...е си.......а до тогава псувайте.....
    Последни новини