От х:

Днес в x:

УНСС готви в Хасково и онлайн обучение

Интердисциплинарни курсове, възможностите за он-лайн обучение, както и провеждането на курсове по заявка. Това са новите проекти, които УНСС – Хасково ще развива на територията на областта. Те са представени днес пред областният управител д-р Стефка Здравкова от новия директор на Регионалния център за дистанционно обучение – Хасково към Университета за национално и световно стопанство проф. д-р Надя Миронова.

От администрацията на Областния управител уточниха, че  на срещата са  обсъдени възможностите за бъдещо сътрудничество, целящо да предостави по-добра и мoтивираща среда за развитието на висшето образование в областта.

Като домакин д-р Здравкова е представила спецификите и предимствата на общините от област Хасково, както и възможностите за целенасочено обучение в сферата на университетското образование, съобразено с нуждите на региона.

Професор Миронова е презентирала новата онлайн магистърска програма, която УНСС подготвя - „Управление на миграционните процеси“. Тя ще стартира през септември тази година и се разкрива със съдействието на Международната организация по миграция. .

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини