От х:

Днес в x:

27 °C

УНСС-Хасково награди изявени студенти и ученици в конкурс за есе

  Регионалният център за дистанционно обучение в Хасково към УНСС награди ученици и студенти за участие в конкурс за есе на тема „Учене по време на криза – изпитание на човешките ценности“.

  Конкурсът е организиран от УНСС-Хасково в партньорство с БЧК-Хасково. За участие в конкурса са били изпратени творби на ученици и студенти не само от Хасково, но и от чужбина – Нидерландия, Русия.

  Наградите връчи директорът на УНСС-Хасково проф. д-р Надя Миронова. Голямата награда от 800 лева отиде при Дария Панева – ученичка в 12 клас в ПМГ „Иван Вазов“-Димитровград. На второ място е Елена Петрова от ФСГ „Атанас Буров“-Хасково. На трето място са Петър Овчаров от УНСС-Хасково и Мануела Стратиева от СУ „Неофит Рилски“-Харманли. Бяха връчени още грамоти за участие в конкурса.

  Творчеството на младежите е оценявано от 5-членно жури с председател проф. д-р Надя Миронова, директорът на БЧК-Хасково Минка Мечеринкова, Нели Дялкова от РУО-Хасково, Златка Михайлова от Съюза на българските журналисти и Ели Видева от Съюза на българските писатели.

  Церемонията по награждаването се проведе в Аулата на УНСС-Хасково при спазване на противоепидемичните мерки. Беше предавана пряко в интернет.

  Поздравления към участниците онлайн отправи зам.-ректорът на УНСС проф. д-р Цветана Стоянова.

  Анета Кутелова

  Източник: Haskovo.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (6)

  • 1
   ИА
   и аз
   1 -1
   20:26, 10 май 2021
   Есе
  • 2
   Пр
   Проф. Д-р Миронова
   3 0
   20:37, 10 май 2021
   УННС??? От кога ни преименуваха?
  • 3
   Пе
   Пепи
   4 -3
   05:42, 11 май 2021
   По-голяма пародия от УНСС-Хасково е единствено ВУАРР-Пловдив... никакъв смисъл от такива средища на образова ието няма...
  • 4
   Ка
   Карамфил от с. Шумнатица
   4 0
   06:54, 11 май 2021
   Този филиал дава някаква диплома, необходима за някои длъжности на държавна служба или общинска. Затова се натискат. И си е една пародия...
  • 5
   Ня
   Някой с позитивно мнение
   6 0
   10:16, 11 май 2021
   Браво на всички млади и мислещи ученици и студенти, които са отделили време и мисъл в изготвяне на есе по тази сложна и задълбочена тема!! Съвсем не е лесно да се пише нито за ценности, нито конструктивно мнение за дигитално обучение и криза. Благодарна съм, че все още има млади хора, които се интересуват от нещо по-различно от обикновеното мрънкане и негодуване, типично за коментиращите, стоящи зад екраните.
   Поздравления и на УНСС, БЧК и цялата организация, за предоставената възможност за изява и творчество!!!

  Хороскоп за 12.06.2021

  Последни новини