От х:

Днес в x:

Рекорден брой първокурсници в УНСС в Хасково

  Новата академична учебна година бе официално открита днес в Регионалния център за дистанционно обучение на УНСС в Хасково.

  Тази година ще се обучават 193 първокурсници в три специалности - "икономика", "счетоводство и контрол" и "мениджмънт и администрация". Общият брой на студентите в РЦДО е 684, като бакалаврите са 614, а 70 са магистрите като при тях приемът продължава.

  На официалното откриване на академичната година присъстваха зам.-ректорът на ОКС "Магистри" и дистанционно обучение в УНСС доц. д-р Стела Ралева и директорът на РЦДО доц. д. н. Живко Драганов, ръководители на катедри и преподаватели.

  "Особено щастлив съм, че този център се утвърди", заяви доц. д. н. Драганов. Той поясни, че тази година е най-големият прием на студенти, откакто той е директор на този център.

  За Университета за национално и световно стопанство в София това е 99-та учебна година, а в Хасково е 28-ма.

  Анета Кутелова

  Източник: Haskovo.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (11)

  • 1
   Кл
   Клиент
   32 -4
   15:12, 5 окт 2019
   Утре Носете Съответната Сума.
   Вече няма пари да се издържа университета и за това има по-голям прием.Криза майка,криза.
  • 2
   По
   Порчо
   37 -16
   15:49, 5 окт 2019
   Това е толкова УНСС, колкото аз съм Силвестър Сталоун!
   • Ун
    УНСС
    18 -3
    06:02, 6 окт 2019
    Произвеждаме безработни с претенции.
  • 3
   Гр
   гражданин
   10 -8
   15:58, 5 окт 2019
   Живко Драганов кмет.
  • 4
   Цв
   Цвъки
   22 -10
   16:54, 5 окт 2019
   Деца пазете се, ГЕРБ убива и аватарите им обикалят из градът.
  • 5
   А
   А
   10 -3
   22:21, 5 окт 2019
   Тъжно!!!
  • 6
   Ка
   Кантарче
   17 -1
   23:45, 5 окт 2019
   Парадоксът е, че желанието на хората да получат образование е похвално, а меракът да вземат лесно диплома, не. От всички тях, преподаватели и студенти, зависи, какво от двете ще се случи.
  • 7
   Ko
   kovo
   6 0
   12:41, 7 окт 2019
   С такива филиали по градове и паланки, си помислете, какво е общото ниво на знания! В настоящия момент местата в Университетите и филиалите им са повече от завършващте средно образование. Ако увеличим десеторно масата на парите в държавата, ще имамае десет пъти повече пари, но няма да сме по-богати!
  • 8
   Лу
   луд
   7 -1
   14:44, 7 окт 2019
   Тези студенти не могат името си да напишат грамотно.
  • 9
   "Образование"
   2 -1
   17:54, 8 окт 2019
   Вземете им парите на тези "студенти", които трудно пишат и четат! Бълвайте " икономисти" с измислени дипломи и чакайте да има някакво развитие.... Но, щом има балъци да "учат" в това "ВУЗ"/Висше Учебно Заведение/..... :)/
  • 10
   Ол
   Оле
   2 0
   18:10, 8 окт 2019
   И тези "студенти", голяма част от които не говорят добре Български език, камо ли да пишат правилно, ще са " икономисти" или пъх "счетоводители".... Леле майко! Бог да пази България!!!

  Хороскоп за 03.04.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Срещате неочаквани трудности в работата си. Грешки на ваши колеги усложняват задачата ви и ви създават допълнителни ангажименти. Това обаче едва ли ще се отрази на доброто ви настроение, което днес изглежда непоклатимо. Инвестирани неотдавна средства ви носят първите дивиденти. Перспективите в тази насока са много добри.
  03 апр 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Възможно е днес да се почувствате неуверени в някое свое действие, но не бива да позволявате това да диктува поведението ви. Добре ще е ако споделите притесненията си със свой близък и чуете и неговото мнение. В личен план сте доволни от отношението към вас. Не изпитвате трудности в общуването си с различни хора, което ви прави доста популярни на място на което попадате.
  03 апр 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Добри възможности се откриват пред онези от вас, които си търсят работа. Вашите способности ще бъдат достойно оценени и това значително ще повиши самочувствието ви. Трябва повече да вярвате в себе си и в късмета си.
  03 апр 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Умението да предизвиквате ентусиазъм у хората е едно от най-големите ви богатства. Начинът да развиеш най-доброто у един човек е, като го цениш и насърчаваш. Не критикувайте, а вярвайте в стимулите. Ако нещо ви хареса, одобрете го от сърце и бъдете щедър в похвалите си. Денят е подходящ за сделки с недвижими имоти. Бъдете внимателни, ако шофирате.
  03 апр 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  В общуването си с другите създавате приятна атмосфера. Ще се справите с предизвикателствата на работното място, каквито и да са те. Не поставяйте под съмнение факт, в който вече сте се убедили. Служебен разговор ще подобри настроението ви и ще направи бъдещето да изглежда по-добро.
  03 апр 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Динамиката на деня ще повиши емоционалната ви възбудимост, което може да се отрази неблагоприятно на отношенията и работата ви днес. Запазете добрия тон и аргументирано излагайте тезата си, от това ще зависят успехите ви. Модерното ви мислене и излъчване допълнително ще благоприятстват изявите ви.
  03 апр 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Ще споделите намеренията на човек от обкръжението си и заедно ще се насладите на компанията си. Сродната ви енергия ще направи и повече, възможно е успешно сътрудничество, нова любов или друго хубаво изживяване. Отпуснете се и мислете позитивно. Бизнесмените ще се поздравят с финансови придобивки.
  03 апр 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Настоятелно ще занимавате околните с личните си вълнения. Повечето от тях са въображаеми, затова не се учудвайте, ако околните не разбират за какво говорите. Ще бъдете полезни на близък, който има проблем, и вие бихте могли да му бъдете полезни. Покупка на ново жилище или отдаване под наем ще обсебят вниманието на някои от вас.
  03 апр 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Днес се посветете на нещата, в които сте силни и ще спечелите. Имате всички предпоставки за успех, както и за прозорливо вникване в бъдещите си реализации. Включете в работата си и хора, на които разчитате и може да им се доверите. Заедно ще постигнете по-бързо напредък.
  03 апр 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Промените на работното място могат да събудят у вас различни чувства. Учете се от всичко и не спестявайте добри думи за хората около себе си. Фактите ще бъдат по-силни от всеки опит да омаловажат приноса ви към конкретно събитие и ще ви помогнат да осъзнаете по-добре мястото си.
  03 апр 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Прекалено емоционални сте и това може да ви попречи в осъществяването на плановете ви. Срещите ви с различни хора ще засилят увереността ви и ще внесат повече яснота в делата ви. Обърнете внимание на интимния си партньор, особено, ако сте го наранили. Незабавно му се извинете и направете нещо специално за него.
  03 апр 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Прекалено много прибързвате в действията си днес, което може да въвлече в погрешна посока. Ако навреме се осъзнаете и започнете да се вслушвате в съветите на околните, едва ли ще има нещо, което да ви притесни. Налага ви се да се борите с твърдоглавието на ваш роднина, но в крайна сметка с много такт и разбиране ще успеете да се справите.
  03 апр 2020
  Последни новини