От х:

Днес в x:

Пиян шофьор се заби в стълб, 22-годишна с Форд се блъсна в дърво

Петима души пострадаха при три катастрофи вчера, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Единият инцидент е станал в хасковското село Книжовник. Снощи в 21:30 часа, 53-годишен жител на село Маслиново е шофирал лек автомобил „Опел“. На ляв завой е загубил управлението, излязъл е вдясно по посоката си на движение и се е ударил в стълб. От удара е с фрактура на носа, без опасност за живота. При направения тест за алкохол с дрегер е отчетено наличие на 2,08 промила.

Другият пътен инцидент е станал в 16:10 часа, на 17 км в посока за хасковското село Александрово. 22-годишно момиче от Симеоновград е шофирало лек автомобил „Форд“ с несъобразена скорост в дъжда. Загубила е контрол и е излязла вляво от пътя, като се е ударила в крайпътно дърво. От удара е с контузия на предмишницата на лявата ръка и оток на дясното око. Пострадала е и возещата се до нея 50-годишна симеоновградчанка, която е с контузия на гръден кош и рана на главата. 13-годишно момиче от село Свирково, което е било пътник на задната седалка е с контузия на левия лакът. Трите са прегледани и освободени за домашно лечение. Съставен е акт.

Катастрофа е станал и в симеоновградското село Калугерово. В 16 часа, 60-годишен водач от Раднево е управлявал товарен автомобил „Ман“ с несъобразена скорост и на ляв завой е загубил управлението. Преобърнал се е вдясно на платното. Водачът е с разкъсно-контузна рана на главата, без опасност за живота, съставен му е акт.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ка
    Калега
    5 -1
    11:02, 22 май 2020
    Че то има ли шофьор на камион и тираджия, който постоянно да не цъка по смартфона в движение.
Последни новини