От х:

Днес в x:

Магдалена е лицето на ESCOM. Пламена - Miss Cosmopolitan

18 годишната ученичка от Хасковската гимназия по туризъм Магдалена Карабашева стана лицето на фирма ESCOM. Тя бе призирана на първия по рода си конкурс „Miss Cosmopolitan" организиран от развлекателния комплекс с медиен партньор Haskovo.net. В голямата надпревара обаче тя остана на второ място след пловдивчанката Пламена Кисьова. 17 годишното момиче впечатли с изключителна класа и дискотечнo излъчване. Възпитаничката на пловдивската френска гимназия е била втора на конкурса „Мис Пловдив" и има поне 10-на ревюта зад гърба си. Въпреки че бе дебютантка, Магдалена успя да изпревари в челната тройка съученичката на победителката. Третата, Мариела Юрукова от същия 10 Г клас на Френската гимназия в Пловдив, също има изяви на модната сцена. Тя прибра и няколко индивидуални награди от спонсорите. Пламена Кисьова получи към победата си и парична премия от 1000 лв. Лицето на ESCOM пък бе наградено с безплатен интернет за 1 година и професионална фотосесия.



7 членното жури включваше управители на къщи за красота, дизайнери и представител на Агенция Висаж и комплекс Cosmopoliatan. Определянето на победителката се базираше на два критерия, обясниха те. Първият бе онлайн гласуването в сайта Haskovo.net. Повече от несериозно е да се мисли че мис-ка може да бъде излъчена само по снимки, уточниха журиращите. Уточнението бе необходимо заради разгорещени страсти на участнички и техните приятели веднага след обявяването на резултатите. Всъщност онлайн вота бе само 50%, останалото е живо представяне.




В него оценката се формираше от походка, излъчване, стил при носенето на дрехи. А те бяха маркови, осигурени от доказани модни къщи. 1 часовото шоу представи участничките в светлина, която уеднакви пристрастието на жури, публика и ценителите на женската хубост. Победителките бяха единодушно аплодирани.

16 девойки от 14 до 18 години участваха в първия по рода си конкурс „Miss Cosmopolitan". От култовата дискотека се заканиха, че това няма да бъде последното дефиле на красавици за престижната титла. Както и сега, и за в бъдеще оценката ще е дело на експерти, а ние ще даваме шанс да се произнесете и на вас - читателите на Haskovo.net.

Снимки от шоуто: slide
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини