От х:

Днес в x:

85% от декларациите в НАП Хасково са подадени онлайн

Над 15 000 данъчни декларации за доходи от граждани са подадени към края на работния ден на 30 април, сочат данните на офиса на НАП в Хасково. От там отчитат успешно приключване на данъчната кампания.

85% от декларации за доходите на физическите лица са подадени в офиса в Хасково по интернет, като болшинството от тях – 8250 са подписани с ПИК.

От приходната агенция съобщават още, че преобладаващата част от гражданите са използвали предварително попълнените декларации за доходите, които НАП предложи за първи път тази година. Чрез тях средното време за попълване на формуляра е станало три пъти по-кратко спрямо 2019 г., когато лицата сами вписваха данните за доходите си в различните приложения.  

„Отчитаме успешна данъчна кампания 2020 г. въпреки извънредното положение.  До края на годината ще предложим изцяло нов портал за електронни услуги и нов сайт, за да улесним потребителите“, съобщават в края на кампанията от НАП.    

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ня
    Някой
    3 0
    09:58, 1 май 2020
    НАП да провери каква данъчна декларация е подал Николай Запрянов, за който haskovo.net обширно писа на 22.04.2020. Дали платените данъци съответстват на приходи, с които да се купи парцел и да се строи къща.
Последни новини