От х:

Днес в x:

Шофьори плащат за синята зона, която не работи

Изображение 1 от 4

  "Въпреки преустановяването работа на синята зона, паркоавтоматите работят и все още има хора, които не са информирани за това нещо и щателно си заплащат престоя!". За това сигнализира читател на Haskovo.net.

  Действително при репортерска проверка беше установено, че паркоавтоматите в града работят. Получихме билет за паркиране при поставяне на 1 лев.

  "Пускайки монети в автомата, хората се прецакват с пари, които могат да си спестят", коментира хасковлията. Той смята, че машините трябва да бъдат изключени или поне по тях да се разлепят съобщения, че не се налага заплащане за паркиране в синята зона.

  "Синята зона е безплатна до 13 април, засега. В тази връзка има заповед на кмета и постъпила заповед от мен", каза управителят на "Тролейбусен транспорт" Албен Манджуков. Той припомни, че информацията за временното спиране на синята зона беше разгласена включително и в медиите.

  Според него е възможно граждани от други населени места да пускат монети за паркиране, тъй като нямат информация за безплатната синя зона. Манджуков допълни, че на този етап не е обсъждано разлепването на съобщения по паркоавтоматите.

  Източник: Haskovo.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (23)

  • 1
   Ко
   Ковид-19
   45 -3
   16:03, 7 апр 2020
   П*****о вземи малко да поработиш и дай разпореждане да се свърши нещо като хората.Какво значение има дали хората са от други населени места,щом синята зона не работи,значи не работи за всички или ти си на принципа,който се върже.Ясно е на всияки,че щом не спирав автоматите или не слагаш съобщения искаш пак да прибереш някоя стотинка.
   • Ро
    рофинка
    21 -1
    18:56, 7 апр 2020
    сега всички пари отиват в джоба на управителя господин Манджуков, защото се води че автоматите на работят и няма постъпления.
   • Ве
    ВЕРНО, БЕ
    11 -1
    20:58, 7 апр 2020
    По прицип и по закон зоната не работи, че къде отчитат парите тогаз . Ах неговата .........хамил ал кадрил, ах.
   • Па
    Патрон
    6 -7
    22:55, 7 апр 2020
    Като не знаят ще плащат. Тъкмо в местната хазна да влезне някой лев. В Кауфланд сиренето като е намалено в махленския магазин същото сирене пазаруват с 3 лв. по-скъпо от незнаене. Да се информират , ама като гледам сигурно има хора които не са разбрали още за извънредното положение.
  • 2
   Ай
   айваз
   14 -19
   16:04, 7 апр 2020
   Голяма работа и много автоматите за кафе също рабо... Виж коментара
   • Бе
    белев
    9 -2
    18:58, 7 апр 2020
    как така работят автоматите за кафе, аз защо съм ги изключил тогава, шъ откача. глад мори семейството ми, хляб и сол вече ръфаме.
  • 3
   Що Кметя Станчо Умното сади разсад в Узунджово ,
   А аз да не мога да отида да посадя ?
   ....
   Кога ще се вземат мерки против Кърския хххх -
   мачкат теменужките с колите и предават Ковид-19 ?
  • 4
   Pp
   ppp
   12 -1
   18:41, 7 апр 2020
   Какво означава "преустановена работа на синята зона" , като пред данъчното събират пари
   • Хо
    Ходжата ГРОБ/ДПС
    12 0
    18:49, 7 апр 2020
    Това са помощи за социално-слабите депутати от ГРОБ/ДПС :))
   • До
    До ррр
    7 -2
    21:38, 7 апр 2020
    Пред данъчното не е синя зона. Малко мисли преди да пишеш
   • До
    До До ррр
    6 -1
    21:46, 7 апр 2020
    Прав си ,
    лятото като си бях в България ,
    пред данъчното имаше само коли на деца на Мутри и бейове :))
  • 5
   Са
   Само ГЕРБ
   15 -1
   18:51, 7 апр 2020
   Обичаме ГЕРБ!Обичаме Генерала!Обичаме ДРИМ ТИМ!
   Да купим на всеки депутат по още един апартамент с лифт.
   Ура!Ура!Ура!
   Седим вкъщи!Рупаме тревица!Птичи грип,птичи вирос!
  • 6
   Не
   незнайко
   12 -1
   18:55, 7 апр 2020
   Разходете се до Димитровград и там има паркомати ,но не работят.
  • 7
   Работник от синята зона, след като маркира с апарата си левчето, заяви,че шефовете са ги изритали буквално на улицата да събират пари, гратиса бил свършил. Станиславчоооооооо, чуваш ли?
   • Сп
    Справедливо е
    15 -3
    21:39, 7 апр 2020
    Аз работя в синята зона. Не работим. Плащате на частния паркинг но сте тъпи и мислите че е на синята зона. Затова че сте смотаняци си струва да ви взимат парите.
  • 8
   До
   доброволец
   13 -1
   19:00, 7 апр 2020
   ако ми разрешат за два часа ще налепя съобщения че не работи синята зона, и на края на забраната ще си ги почистя.
  • 9
   As
   asas
   4 -2
   09:12, 8 апр 2020
   Работи само ,,жълтата" зона, която е частна и за нея законите на РъБъ не важат. Тях от Мутафчийски не ги е страх. А автоматите на ,,синята' зона си стоят настроени - така лесно ли сменя софтуер -най-добре да ги оградят с бодлива тел, да поставят пред тях знака STOP и да има включена сигнална уредба, та тъпанарите да разберат, че не работят - кой знае кога ще свърши това положение, а тези баламите никога няма да свършат.
  • 10
   Ня
   Някой
   12 0
   09:42, 8 апр 2020
   Тези които взимат пари за паркинг са слаботоковете на "Ем-Комфорт". Защото гладния Емо и неговата устата жена трябва да "смичат" яко. Тяхните хора работят 6 дена в седмицата и дори ги експлоатира и на официални празници да работят - - - иначе как ще караме джип "Лексус" за 130 хиляди лева и номер за 1000лв. 5555... Помашка му работа!
   • От
    Отговор
    1 0
    10:29, 8 апр 2020
    Така дали е ***** турчин или българин алчния *** си е алчен да не се обиждаме моля макар че аз се смятам за българин прочети историята и ще ти стане ясно че няма ******.
  • 11
   Ам
   Ами сега
   0 -2
   09:57, 8 апр 2020
   Да, бе! Плащали те като е работеща не плащат, а точно сега ли ще плащат.Като ги гледам слиза от колата и инкасаторът ги гони и им се моли да платят..... сега плащали ....
  • 12
   Ли
   лиско
   0 -3
   10:49, 8 апр 2020
   Синята зона работи с пълна пара. Инкасаторите събират пари. Кой казва, че не работи? Всички паркинги са платени от 10 дни
   • Ня
    Някой
    4 0
    12:33, 8 апр 2020
    Работят "Ем-Комфорт", а не Синята зона! Алчността граници няма, нали така Емо? Преди около 1месец един приятел ми каза че шефа на "Ем-Комфорт" му написали глоба с фиш за неправилно паркиране от Общинска Полиция на стойност 25лв и той "горкия" звънял на познати за да му оправят фиша, но ударил на камък. Полицая който го глобил - - бил непреклонен! Пълно излагане - - човек пълен с пари а няма 25лв за глоба.
  • 13
   До
   до будалите
   1 0
   12:49, 8 апр 2020
   Абе тикви прости - вие правите ли разлика между синята ( общинската) и жълтата ( на Емо и алчните властимащи зад него ) зони. За жълтата няма ХЕИ, няма ДВСК, няма НАП, няма Комисия на потребителите, няма Инспекция по труда - тя е над всички закони.

  Хороскоп за 06.06.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Предстоят ви може би повече ангажименти отколкото сте предвидили и въпреки почивния ден, някои от вас ще бъдат доста натоварени. Въпреки това дейностите, с които се захващате ви носят удовлетворение и стимулират доброто ви самочувствие. Това е особено валидно ако са непосредствено свързани с деловата сфера. Можете да разчитате на добри приходи.
  06 юни 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Днешният ден няма да остави време за почивка на онези от вас, които се занимават със собствен бизнес. Действате бързо, когато това се изисква от вас, но през останалото време добре премисляте действията си и предпочитате да не избързвате. Очаквайте скорошни приходи от дейност, която сте успели да реализирате с помощта на близък човек.
  06 юни 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Ще се погрижите за всичко, което планирате днес да приключи в рамките на деня. Градивните ви усилия ще ви държат в добра форма и ще съумеете да се организирате с времето си. В личния си живот ще постигнете разбиране със себе си и ще се съобразите с развитието на дълго очакваните промени.
  06 юни 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Запазете за себе си намеренията, не ги правете достояние на всички. Очаровани сте от вниманието на човека до вас и това ви обнадеждава за връзката ви. Новини от близък човек, пребиваващ в чужбина. Притесненията ви ще отшумят и скоро ви очакват нови развития. Хранете се здравословно, възможни са неразположения.
  06 юни 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Организирайте се по-добре, ако искате да се справите с всичките си задачи. Пред вас ще се изправят предизвикателства, изкушенията на които ще ви проводят в друга посока на мислене. Ще се стремите да повишите благосъстоянието на семейството си и ще намирате преки пътища за постигането му.
  06 юни 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Днешният ден е особено подходящ за почивка и развлечение. Имате нужда от отдих и зареждане със свежи сили, затова не се колебайте да прекарате този ден по възможност на открито и в компанията на близки хора. Чувствате се добре в ролята на организатори, затова едва ли ще сбъркате ако се наемете с инициирането на подобно мероприятие.
  06 юни 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Овладейте емоциите и ще си спестите разочарования и неприятности. Споделете отговорностите и не предприемайте нищо ново. Не се натоварвайте с информация, която не ви засяга пряко, търсете тишината и спокойствието. Погрижете се за дома, направете пролетно почистване и мислите ви ще се успокоят.
  06 юни 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Не се разпилявайте в много посоки, за да не провалите изпълнението на важен ангажимент. Можете да направите и нещо повече за себе си, без да изпускате от контрол ситуацията. Ще получите възможност за допълнителни доходи, предвид нарасналите си нужди, но и защото имате енергия за това.
  06 юни 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  В личния ви живот ще настъпи объркване, породено от разминаването между очакваното и случващото се. Проявете разбиране и търпеливо изчакайте момента за решителни действия. Твърде често оставяте емоциите да ви водят, а от това следват различни проблеми. Дайте си малка почивка.
  06 юни 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Ще се радвате на хубав и ползотворен ден. Вътрешното ви чувство за равновесие и справедливост ще ви изведе на правилните позиции, дори да изненадата с поведението си някого. Силата ви е в разума и умението да постигате целите си, нещо с което не всеки може да се похвали. Възможно е ново приятелство.
  06 юни 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Покажете доброто си отношение към хората, с които общувате и ще направите деня по-хубав, освен, че има какво да научите за себе си. Настроението ви ще се подобри от присъствието на някой, който не спира да ви вълнува. Споделете любовта си и ще откриете, че чувствата ви са взаимни.
  06 юни 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Изчистете главата си от излишни и натоварващи ви мисли. Дистанцирайте дразнителите около себе си и ще се почувствате добре. Хубавото време, приятелите и развлеченията ще направят деня ви приятен. С нови сили ще се посветите на заниманията си и ще оставате доволни от себе си.
  06 юни 2020
  Последни новини