От х:

Днес в x:

23 °C

Шофьори плащат за синята зона, която не работи

Изображение 1 от 4

  "Въпреки преустановяването работа на синята зона, паркоавтоматите работят и все още има хора, които не са информирани за това нещо и щателно си заплащат престоя!". За това сигнализира читател на Haskovo.net.

  Действително при репортерска проверка беше установено, че паркоавтоматите в града работят. Получихме билет за паркиране при поставяне на 1 лев.

  "Пускайки монети в автомата, хората се прецакват с пари, които могат да си спестят", коментира хасковлията. Той смята, че машините трябва да бъдат изключени или поне по тях да се разлепят съобщения, че не се налага заплащане за паркиране в синята зона.

  "Синята зона е безплатна до 13 април, засега. В тази връзка има заповед на кмета и постъпила заповед от мен", каза управителят на "Тролейбусен транспорт" Албен Манджуков. Той припомни, че информацията за временното спиране на синята зона беше разгласена включително и в медиите.

  Според него е възможно граждани от други населени места да пускат монети за паркиране, тъй като нямат информация за безплатната синя зона. Манджуков допълни, че на този етап не е обсъждано разлепването на съобщения по паркоавтоматите.

  Източник: Haskovo.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (23)

  • 1
   Ко
   Ковид-19
   45 -3
   16:03, 7 апр 2020
   П*****о вземи малко да поработиш и дай разпореждане да се свърши нещо като хората.Какво значение има дали хората са от други населени места,щом синята зона не работи,значи не работи за всички или ти си на принципа,който се върже.Ясно е на всияки,че щом не спирав автоматите или не слагаш съобщения искаш пак да прибереш някоя стотинка.
   • Ро
    рофинка
    21 -1
    18:56, 7 апр 2020
    сега всички пари отиват в джоба на управителя господин Манджуков, защото се води че автоматите на работят и няма постъпления.
   • Ве
    ВЕРНО, БЕ
    11 -1
    20:58, 7 апр 2020
    По прицип и по закон зоната не работи, че къде отчитат парите тогаз . Ах неговата .........хамил ал кадрил, ах.
   • Па
    Патрон
    6 -7
    22:55, 7 апр 2020
    Като не знаят ще плащат. Тъкмо в местната хазна да влезне някой лев. В Кауфланд сиренето като е намалено в махленския магазин същото сирене пазаруват с 3 лв. по-скъпо от незнаене. Да се информират , ама като гледам сигурно има хора които не са разбрали още за извънредното положение.
  • 2
   Ай
   айваз
   14 -19
   16:04, 7 апр 2020
   Голяма работа и много автоматите за кафе също рабо... Виж коментара
   • Бе
    белев
    9 -2
    18:58, 7 апр 2020
    как така работят автоматите за кафе, аз защо съм ги изключил тогава, шъ откача. глад мори семейството ми, хляб и сол вече ръфаме.
  • 3
   Що Кметя Станчо Умното сади разсад в Узунджово ,
   А аз да не мога да отида да посадя ?
   ....
   Кога ще се вземат мерки против Кърския хххх -
   мачкат теменужките с колите и предават Ковид-19 ?
  • 4
   Pp
   ppp
   12 -1
   18:41, 7 апр 2020
   Какво означава "преустановена работа на синята зона" , като пред данъчното събират пари
   • Хо
    Ходжата ГРОБ/ДПС
    12 0
    18:49, 7 апр 2020
    Това са помощи за социално-слабите депутати от ГРОБ/ДПС :))
   • До
    До ррр
    7 -2
    21:38, 7 апр 2020
    Пред данъчното не е синя зона. Малко мисли преди да пишеш
   • До
    До До ррр
    6 -1
    21:46, 7 апр 2020
    Прав си ,
    лятото като си бях в България ,
    пред данъчното имаше само коли на деца на Мутри и бейове :))
  • 5
   Са
   Само ГЕРБ
   15 -1
   18:51, 7 апр 2020
   Обичаме ГЕРБ!Обичаме Генерала!Обичаме ДРИМ ТИМ!
   Да купим на всеки депутат по още един апартамент с лифт.
   Ура!Ура!Ура!
   Седим вкъщи!Рупаме тревица!Птичи грип,птичи вирос!
  • 6
   Не
   незнайко
   12 -1
   18:55, 7 апр 2020
   Разходете се до Димитровград и там има паркомати ,но не работят.
  • 7
   Работник от синята зона, след като маркира с апарата си левчето, заяви,че шефовете са ги изритали буквално на улицата да събират пари, гратиса бил свършил. Станиславчоооооооо, чуваш ли?
   • Сп
    Справедливо е
    15 -3
    21:39, 7 апр 2020
    Аз работя в синята зона. Не работим. Плащате на частния паркинг но сте тъпи и мислите че е на синята зона. Затова че сте смотаняци си струва да ви взимат парите.
  • 8
   До
   доброволец
   13 -1
   19:00, 7 апр 2020
   ако ми разрешат за два часа ще налепя съобщения че не работи синята зона, и на края на забраната ще си ги почистя.
  • 9
   As
   asas
   4 -2
   09:12, 8 апр 2020
   Работи само ,,жълтата" зона, която е частна и за нея законите на РъБъ не важат. Тях от Мутафчийски не ги е страх. А автоматите на ,,синята' зона си стоят настроени - така лесно ли сменя софтуер -най-добре да ги оградят с бодлива тел, да поставят пред тях знака STOP и да има включена сигнална уредба, та тъпанарите да разберат, че не работят - кой знае кога ще свърши това положение, а тези баламите никога няма да свършат.
  • 10
   Ня
   Някой
   12 0
   09:42, 8 апр 2020
   Тези които взимат пари за паркинг са слаботоковете на "Ем-Комфорт". Защото гладния Емо и неговата устата жена трябва да "смичат" яко. Тяхните хора работят 6 дена в седмицата и дори ги експлоатира и на официални празници да работят - - - иначе как ще караме джип "Лексус" за 130 хиляди лева и номер за 1000лв. 5555... Помашка му работа!
   • От
    Отговор
    1 0
    10:29, 8 апр 2020
    Така дали е ***** турчин или българин алчния *** си е алчен да не се обиждаме моля макар че аз се смятам за българин прочети историята и ще ти стане ясно че няма ******.
  • 11
   Ам
   Ами сега
   0 -2
   09:57, 8 апр 2020
   Да, бе! Плащали те като е работеща не плащат, а точно сега ли ще плащат.Като ги гледам слиза от колата и инкасаторът ги гони и им се моли да платят..... сега плащали ....
  • 12
   Ли
   лиско
   0 -3
   10:49, 8 апр 2020
   Синята зона работи с пълна пара. Инкасаторите събират пари. Кой казва, че не работи? Всички паркинги са платени от 10 дни
   • Ня
    Някой
    4 0
    12:33, 8 апр 2020
    Работят "Ем-Комфорт", а не Синята зона! Алчността граници няма, нали така Емо? Преди около 1месец един приятел ми каза че шефа на "Ем-Комфорт" му написали глоба с фиш за неправилно паркиране от Общинска Полиция на стойност 25лв и той "горкия" звънял на познати за да му оправят фиша, но ударил на камък. Полицая който го глобил - - бил непреклонен! Пълно излагане - - човек пълен с пари а няма 25лв за глоба.
  • 13
   До
   до будалите
   1 0
   12:49, 8 апр 2020
   Абе тикви прости - вие правите ли разлика между синята ( общинската) и жълтата ( на Емо и алчните властимащи зад него ) зони. За жълтата няма ХЕИ, няма ДВСК, няма НАП, няма Комисия на потребителите, няма Инспекция по труда - тя е над всички закони.

  Хороскоп за 28.09.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Днес ще се наложи да проявявате съобразителност и достатъчно комбинативност, за да постигнете целите си. Вие сте чаровни и привлекателни, и в определени моменти можете да разчитате и на това. Може би трябва да промените част от стратегията си по отношение на дадена личност, за да привлечете интереса й.
  28 сеп 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Не си пилейте силите и енергията в неясни и мъгляви възможности. Насочете вниманието си към важните моменти от дейността си. Работата ви с документи изисква повишено внимание, но ще ви осигури добри резултати във финансовата сфера. Ще ви занимават проблемите на близките ви и с подкрепата си ще им бъдете полезни.
  28 сеп 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Не се притеснявайте за времето си днес, ще ви стигне за всичко, което планирате. За сметка на заетостта си ще повишите финансите, бъдете доволни и не проявявайте излишно капризите си. Прибързаните решения не са препоръчителни, с тях рискувате да сгрешите. Бъдете толерантни към онези, които понасят обратите в настроенията ви.
  28 сеп 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Ако изпитате затруднения в работата си не се притеснявайте да потърсите подкрепа. Новини и предложения за нова работа ще зарадват други от вас. Достатъчно време сте посветили на конкретна задача, за да се отказвате от нея вече накрая й. Ще обновите връзката си с интимния ви партньор, преоткривайки в него нови качества.
  28 сеп 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Ще срещнете добър прием днес сред колеги и клиенти. На предложенията ви ще се погледне благосклонно, предвид доказани качества и успехи. Самочувствието ви ще се подхранва и от споделените с партньора ви чувства. Връзката ви е силна и стимул за развитието ви. Ако търсите работа ще получите интересно предложение.
  28 сеп 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Денят ще ви донесе много поводи за радост в личен и делови план. Прибързаните решения днес едва ли ще са най-удачното средство за действие. Нужна ви е по-дълготрайна стратегия, съгласувана с екипа ви.
  28 сеп 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Поставяте си високи цели и в определени моменти ще трябва да забавяте темпото, което налагате, за да успявате. Една приятна изненада от любимия ви човек. Споделете вечерта си с него и бъдете на място, което ще ви помогне да се отпуснете. Вашата духовна и емоционална същност има нужда от усамотяване.
  28 сеп 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Ще ви се наложи да направите важен избор. Имате възможност да решите важен за вас въпрос, затова не отлагайте. Колкото по-бързо това стане факт, толкова по-добре ще бъде за вас. Печелите доверието на човек от обкръжението си. Не прибързвайте с изводите относно дадено събитие.
  28 сеп 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Работейки с желание и хъс за победа, ще имате отлични резултати. В тази връзка ще се постараете да приобщите към идеите си и други, като ги насърчите да се включат и покажат уменията си. Някои от вас ще поставят началото на нова дейност. Дайте си и почивка, имате нужда от нея.
  28 сеп 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Недоразуменията на работното място все повече ви отегчават и след последните събития ще започнете да мислите за промяна. Неудовлетвореността ви ще е подсилена и от странични фактори, подканящи ви недвусмислено към действия. Преди да вземете окончателно решение се посъветвайте с най-близките си хора.
  28 сеп 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  За да успеете при заплетена ситуация се въоръжете с търпение и вложете повече усилия. Ще се справите, но за в бъдеще бъдете толерантни към колегите и партньорите, а също и към по-младите. Ще се изнервите от разногласията в интимните отношения, но може би така узрявате и двамата. Или пък ще стигнете до извода, че противоречията са преодолими.
  28 сеп 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Изключително толерантни сте с хората около вас. От това само можете да спечелите. Здравословното ви състояние е добро и не бива да се тревожите за дреболии. Помислете как можете да повишите тонуса си. Очаква ви интересна среща с човек, към когото отдавна се стремите. Имате късмет.
  28 сеп 2020
  Последни новини