От х:

Днес в x:

ВиК търси фирми за оползотворяване на отпадни води и изследвания за уран

ВиК – Хасково обяви две обществени поръчки за избор на фирми, става ясно от обявления в Агенцията по обществените поръчки.

Едната процедура е за приемане, извозване и оползотворяване на утайки от ПСОВ (Пречиствателна станция за отпадни води) – Хасково и ПСОВ – Свиленград, за нуждите на ВиК – Хасково. Третираните отпадъци ще се използват за подобрения на земеделието или околната среда, постигнато чрез техническа и биологична рекултивация.

Прогнозна стойност на поръчката е 160 000 лева без ДДС. Оферти за участие се приемат до 17 часа на 23 април 2020 г., а отварянето е на следващия ден.

Втората обществена поръчка е за „Изпитване на образци (извадки) от води, предназначени за питейно-битови цели, и от отпадъчни води, за нуждите на ВиК – Хасково". Наетата фирма ще трябва да изследва водата за радиологични показатели и химичен показател естествен уран.

Прогнозна стойност на поръчката е 239 000 лева без ДДС. Оферти се приемат до 17 часа на 22 април 2020 г., които ще бъдат отворени на следващия ден. 

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

 • 1
  Ам
  АмериканскиХойКосмат
  2 0
  14:45, 5 апр 2020
  Джокер :
  - в Америка със тоя отпадък ръсят зеленчуковите и овощните градини
  ......
  и Редовно ! като пуснат някой не-третиран отпадък ,
  3-4 милиона Американци получаваме диария от Е.коли
  ....
  Гледаш - появило се съобщение - "Еди коя си партида марули (домати т.н) се изтегля от магазините "
  • Д-
   д-р Сатрап
   2 0
   16:36, 5 апр 2020
   Бъди спокоен, скоро ще се запознаеш и с короната и тогава други ще ти издялат надписа на паметната ти плоча!

Хороскоп за 03.06.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Натовареността ви е очевидна, но не е причина да сте недружелюбни с околните. Търсете подкрепата им, за да се справите с всичко, което имате, като програма и ще подобрите атмосферата в дома и на работното място. Приятелите ще ви бъдат емоционална опора и това ще стопли душата ви.
03 юни 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Приятен ден за много от вас. Интересни срещи и договорености за бъдещи занимания. Ще срещнете подкрепа, с която ще се даде ход на бъдещ проект. Наистина ще има известен риск, но за това пък резултата е обещаващ. Доброто ви настроение ще радва другите и ще създава добра атмосфера. Вълнуващи любовни мигове.
03 юни 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Ще отделите повече време за себе си и по-малко на другите. И това ще ви спаси от конфликти и излишен разход на енергия. Въздържанието от самоинициативи, храна и изкушения ще ви помогне да изчистите мислите и тялото си от излишния товар. В семейството ще обсъждате предстоящи задачи.
03 юни 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Възможно е да ви се наложи да се занимавате с нетрадиционни за вас дейности, но това едва ли ще ви притесни. Вие сте от хората, на които околните разчитат по важни въпроси, и няма да ги разочаровате. Намирате изход от заплетена ситуация. Не се заемайте с твърде много дейности едновременно.
03 юни 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Със самочувствието си на успели хора ще въздействате позитивно на околните, насърчавайки ги към развитие. Вие на свой ред ще повишите темпото, за да свършите повече задачи днес. С добра енергията и настроение ще привличате мислещите и можещите около себе си. Обединените ви усилия ще помогнат на много хора да подобрят живота си.
03 юни 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Многото ви ангажименти днес няма да пречат на дружелюбното ви отношение към всички, с които животът ви среща. Добре свършената ви работа или някой, когото обичате ви зареждат с енергия и добри очаквания. Очертаващо се повишение в службата или смяна на работното място повишават вълненията, но вие сте свикнали.
03 юни 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Говорете за всичко, което мислите и ви смущава, това е начина за бъдете разбрани и да живеете в мир със себе си. Ще изясните позициите си и синхронизирате действията си с околните, избягвайки недоразумения и грешки. Не спирайте да искате и да търсите най-доброто за себе си.
03 юни 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Денят е приятен и днес работата няма да ви се струва тежка. Предстоят ви срещи с хора, които са наясно с проектите ви и чиято компания едва ли ще бъде натоварваща. Доброто разбирателство ще се окаже много необходимо за в бъдеще и от тази гледна точка днешният ден е наистина ползотворен. Не пренебрегвайте семейството си.
03 юни 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
С добри намерения сте днес, да приключите делова задача или да придвижите друга напред. Няма да ви липсват финанси, за да организирате почивката си. Харесвани неща ще станат ваши и ще повишат настроението ви, давайки простор и на щедростта ви към други хора. Радостна вест.
03 юни 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Отдадени на работа често пропускате общуването с децата и близките ви хора. От времето с тях получавате всичко онова, което не може да се купи с пари. Не пренебрегвайте и личните си нужди, погрижете се за себе си. Слушането на тиха, приятна музика ще ви зареди с енергията и ще повиши вибрациите ви, извеждайки ви на по-високо духовно ниво.
03 юни 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Повишените ви разходи от последните дни ще изострят сетивата ви и ще ви подтикнат да търсите допълнителни начини за подпомагане на бюджета. Ако имате свой бизнес не прехвърляйте от собствените си отговорности върху подчинените си, за да сте спокойни за изпълнението на задачите.
03 юни 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Без да жалите себе си с готовност ще се включите в подготовката на мероприятие от по-голям мащаб. Откритостта ви ще ви донесе предимство и ще получите изгодно предложение. Отнасяйки се с доверие към другите, ще се радвате на внимание и повече споделени мигове. На хоризонта се появява нов човек за вас, връзката ви с когото предстои.
03 юни 2020
Последни новини